Dupa Piateta Decebal, atentia societatii Apollo Ecoterm s-a mutat pe Parcul 1 Mai

Iulie 2017, Adrian Nicarel

Administratie locala

Piateta Decebal a fost, pentru mai bine de o luna, prioritatea 0 a societatii Apollo Ecoterm SRL Medgidia. Intregul spatiu a trecut printr-o serie de transformari, astfel ca acum kilometrul 0 al Medgidiei este un spatiu mult mai aerisit, mult mai verde si mult mai ingrijit.

Desi mai sunt de efectuat cateva retusuri si mici interventii, schimbarea este deja vizibila. "In prezent lucram la reabilitarea farfuriei din fata cinematografului. Au fost finalizate lucrarile de montare a instalatiei de apa prin picurare, bancutele pe care le-am reabilitat au fost asezate pe pozitii, au fost plantate florile de sezon, iar gazonul s-a dezvoltat foarte bine, astfel ca am efectuat deja lucrari de tundere", a declarat directorul Apollo Ecoterm, Constantin Sima.
Nici Parcul 1 Mai nu a fost ocolit de lucrari. De saptamana trecuta se lucreaza la reabilitarea fantanii arteziene. Lucrarile au presupus actiuni de igienizare, reparare a sistemului, tencuirea peretilor si vopsire.
Pentru ca vegetatia este in continua dezvoltare datorita conditiilor meteo, lucratorii care se ocupa de cosirea mecanizata, tuns si fasonat au mereu de lucru. De saptamana trecuta se efectueaza lucrari de cosit mecanizat la Valea Dacilor (de o parte si de alta a DJ381) si la iesire din oras spre Valea Dacilor (de la Vulcamed pana la soseaua de centura spre fabrica de ciment). Gardul viu pe str. Rahovei (bl. R-uri), str. Poporului (bl. 1-6), str. Industriei (la bl. IP si MS), din zona Judecatorie, Scoala Gimnaziala "Spiru Haret" si Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" si din curtea spitalului a fost cosit mecanizat, ca si gazonul de aici, dar si din Piateta Decebal.

Conducerea Apollo Ecoterm va recomanda sa conduceti prudent pe str. Poporului in zona blocului 6, unde se efectueaza lucrari de gaighere pentru captat ape pluviale, dar si in zonele care deservesc strada Teilor, acolo unde se executa lucrari de reabilitare a trotuarului.
"In continuare avem persoane desemnate din cadrul Apollo Ecoterm care se ocupa de coordonarea si supravegherea persoanelor beneficiare de ajutor social si care au de prestat un numar de ore in folosul comunitatii. Sunt echipe de aproximativ 15-20 de lucratori zilnic, in functie de numarul de ore care trebuie prestate", a adaugat directorul Apollo Ecoterm, Constantin Sima.
Sursa: www.curierlocal.ro

Album foto

 • Articole din editia din data de Iulie 2017

 • Saptamana dedicata artei plastice medgidiene, aproape de start

  Administratie locala
 • Curtea de Apel Constanta s-a pronuntat cu privire la ridicarea masurii controlului judiciar al IPS Teodosie. Ce decizie s-a dat!

  Administratie locala
 • S-a deschis Gradina Botanica din Techirghiol!

  Administratie locala
 • Dupa Piateta Decebal, atentia societatii Apollo Ecoterm s-a mutat pe Parcul 1 Mai

  Administratie locala
 • Surprize de vara pentru copiii din comuna Pestera

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiectul de hotărâre privind amenajarea Parcului IMUM, votat în ședință extraordinară în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Aleșii locali din Medgidia convocați în ședință extraordinară

  Administratie locala
 • Mesajul primarului comunei Topraisar, Stelian Gheorghe cu ocazia Sfântului Nicolae

  Administratie locala
 • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut o întâlnire de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța

  Administratie locala
 • Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771