Camin Cultural pentru locuitorii din Stefan cel Mare

19 Iulie 2017, Adrian Nicarel

Administratie locala

Conducerea administratiei locale din comuna Saligny a hotarat construirea Caminului Cultural din satul Stefan cel Mare pentru ca toti locuitorii acestui sat sa aiba posibilitatea de a participa la activitati culturale si artistice, pentru organizarea evenimentelor importante din viata, si mai ales pentru ca tinerii sa aiba un loc in care sa se poata intalni si desfasura activitati interactive.

Proiectul de construire a Caminului Cultural in satul Stefan cel Mare, ce apartine de comuna Saligny, a primit finantare de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL). La finalizarea lucrarii Caminul Cultural va putea fi folosit de toti cetatenii ce doresc sa desfasoare in cadrul acestuia evenimente importante din viata lor. Pana in prezent la Caminul Cultural din satul Stefan cel Mare s-a montat tamplaria din PVC, s-a realizat izolatia exterioara, s-au turnat platformele de beton de jur imprejurul acestuia, iar in prezent se realizeaza lucrarile ce vizeaza interiorul caminului. Cladirea va gazdui o sala de spectacole, sala de internet, biblioteca, bucatarie si grupuri sanitate.
In alta ordine de idei, lucrarile de modernizare a infrastructurii rutiere din comuna Saligny continua cu pietruirea drumurilor si turnarea rigolelor si se vor incepe lucrarile de asfaltare. Astfel se pregateste asfaltarea a celor 27 de km de drumuri din toata comuna Saligny, proiect ce se realizeaza cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP).
Alaturi de aceste investitii ce vizeaza reabilitarea mai multor institutii, asfaltarea drumurilor si finalizarea salii de sport, administratia locala a comunei Saligny, are in plan si construirea unui centru medical, dotat cu aparatura necesara interventiilor si consultatiilor importante.

Articole din editia din data de 19 Iulie 2017

 • Saptamana dedicata artei plastice medgidiene, aproape de start

  Administratie locala
 • Curtea de Apel Constanta s-a pronuntat cu privire la ridicarea masurii controlului judiciar al IPS Teodosie. Ce decizie s-a dat!

  Administratie locala
 • S-a deschis Gradina Botanica din Techirghiol!

  Administratie locala
 • Dupa Piateta Decebal, atentia societatii Apollo Ecoterm s-a mutat pe Parcul 1 Mai

  Administratie locala
 • Surprize de vara pentru copiii din comuna Pestera

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771