Edilul comunei Gradina culege roadele muncii depuse pentru dezvoltarea si infrumusetarea comunei

Iulie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

Comuna Gradina evolueaza de la o luna la alta, iar lucrarile incepute, in scurt timp sunt si finalizate. Cu multa munca si cu o echipa in care are multa incredere, edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici se poate mandri cu realizarile ce au schimbat in bine viata locuitorilor din comuna Gradina si care au dus la dezvoltarea si crearea de standarde europene in comuna.

Atentia edilului s-a indreptat in permanenta asupra copiilor si a tinerilor din comuna, dar si a celor batrani. Pentru ca viata in comuna, viata la tara, nu ofera multe oportunitati si nici multe variante de a te distra, edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici a gasit o solutie pentru a le crea celor tineri spatii in care sa imbine sportul cu diferite activitati distractive.
Cu acest scop, in comuna Gadina au fost amenajate patru terenuri de sport: doua in localitatea Cheia - unul pentru copii si unul pentru adulti, ce au fost finalizate in anii trecuti, iar in localitatea Gradina unul pentru copii, amplasat in curtea scolii, si de curand s-a construit si amenajat un teren de sport pentru adultii si tinerii din aceasta localitate.
Edilul Gbriela Iacobici ne-a dezvaluit faptul ca terenul de sport este aproape gata si urmeaza sa se realizeze receptia acestuia dupa montarea portilor. Terenul prezinta gazon sintetic, marcat pentru desfasurarea meciurilor, si este imprejmuit cu gard inalt. De o parte si de alta a acestuia s-au montat bancute pentru cei ce vor asista la diferitele activitati sportive, dar si cosuri de gunoi pentru pastrarea curateniei. Acest teren a fost dotat cu lumina nocturna ce functioneaza cu celule fotovoltaice.
In alta ordine de idei, la putin timp dupa finalizarea capelei mortuare din localitatea Gradina a carei receptie si sfintire a avut loc la sfarsitul lunii iunie, casa mortuara din satul Cheia, a carei constructie a fost demarata in urma cu o luna, este aproape ridicata. Capela mortuara de la Cheia este construita dupa acelasi proiect ca cel al casei mortuare din localitatea Gradina, cu o suprafata de 180 de metri patrati, camera unde vor fi depuse persoanele raposate, sala de praznic, bucatarie si grupuri sanitare.
De asemenea, tot in ceea ce priveste lucrarile si investitiile din localitatea Cheia, edilul Gabriela Iacobici ne-a marturisit ca s-au finalizat lucrarile privind reparatiile exterioare la biserica ce poarta hramul "Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie de Nazianz si Ioan Gura de Aur", praznuit in fiecare an, pe data de 30 ianuarie. La aceasta s-a realizat tencuiala decorativa si soclu din piatra naturala; la scari s-au montat bari din inox pentru sprijinul credinciosilor mai in varsta, iar de jur imprejurul bisericii s-au montat pavele, inclusiv pe drumul spre clopotnita.
"Toate aceste investitii de care suntem atat de mandri s-au realizat cu fonduri de la bugetul local, cu munca echipei din primaria Gradina si a colaboratorilor de incredere", a mentionat cu bucurie edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici.
Conducerea Primariei Gradina ne-a mai dezvaluit si faptul ca pregateste o minunata surpriza pentru copiii comunei pe care o administreaza. "Pentru copii dorim sa organizam o excursie la munte, la o pensiune situata intre Moeciu si Rasnov, ce va fi inchiriata doar pentru ei timp de o saptamana. Bucataresele de la centrul din localitatea Gradina vor merge in aceasta excursie pentru a le pregati copiilor micul dejun, pranzul si cina. Planuim o excursie cu diferite activitati recreative la care copiii sa participe si sa fie activi. In aceasta tabara vom pleca cu doua microbuze pe care le detine primaria Gradina si vor merge toti copii care doresc, tinand cont de cei care nu au mai fost in astfel de plimbari. Trebuie sa avem grija de toti copiii, in primul rand pe cei care invata bine dar si de restul, pentru ca toti copiii, indiferent de note sau statut social, ei toti merita sa se bucure", a mai precizat edilul, Gabriela Iacobici.

Album foto

 • Articole din editia din data de Iulie 2017

 • Saptamana dedicata artei plastice medgidiene, aproape de start

  Administratie locala
 • Curtea de Apel Constanta s-a pronuntat cu privire la ridicarea masurii controlului judiciar al IPS Teodosie. Ce decizie s-a dat!

  Administratie locala
 • S-a deschis Gradina Botanica din Techirghiol!

  Administratie locala
 • Dupa Piateta Decebal, atentia societatii Apollo Ecoterm s-a mutat pe Parcul 1 Mai

  Administratie locala
 • Surprize de vara pentru copiii din comuna Pestera

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Antoneta Prodan, viceprimarul suspendat din Castelu a câștigat procesul intentat de Prefectul Județului Constanța

  Administratie locala
 • ANUNȚ COMUNA ALBEȘTI

  Administratie locala
 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771