Activitati de vacanta la Scoala Gimnaziala "Marin Voinea" Cerchezu

Iulie 2017, Mirela Ionita

Educatie

In zilele de 15 si 16 iunie la toate unitatile scolare arondate Scolii Gimnaziale "Marin Voinea" Cerchezu s-au desfasurat festivitati de premiere in care au fost evidentiati elevii care de-a lungul anului scolar au obtinut rezultate bune si foarte bune la invatatura.

Premiile oferite elevilor au constat in carti, diplome si medalii acordate de catre cadrele didactice ca multumire pentru interesul aratat de elevi dar si pentru incurajarea pe mai departe a progresului scolar.
"Ne-a facut onoare ca in cadrul festivitatilor sa avem oaspeti de seama, reprezentanti ai vietii culturale ai comunei precum si pe domnul primar Stefan Chelaru. De mentionat este faptul ca pentru prima data, dupa o perioada indelungata, s-a acordat un premiu de excelenta elevului Petrut Vasilica, din clasa a V-a, care a finalizat anul scolar cu media 10", a declarat directorul Scolii Gimnaziale "Marin Voinea" Cerchezu, Cepreaga Catalina.
Potrivit conducerii Scolii Gimnaziale "Marin Voinea" Cerchezu, aplicand planurile remediale are au vizat rezultatele la simularea Examenului de Evaluare Nationala, sesiunea martie 2017 si adaugand munca responsabila si efortul cumulat al cadrelor didactice si al elevilor, rezultatele la Evaluarea Nationala pentru absolventii clasei a VIII-a, sesiunea iunie 2017, au fost vizibil imbunatatite.
"La disciplina Limba si literatura romana au fost note peste 9, iar la disciplina Matematica s-a remarcat o crestere a notelor. Asteptam cu mari emotii afisarea repartitiei computerizate la liceu si pe aceasta cale le dorim succes viitorilor nostri liceeni!" a mai mentionat cu multa emotie Cepreaga Catalina.
Avand in vedere ca pentru personalul administrativ vacanta de vara inseamna de fapt organizarea desfasurarii in cele mai bune conditii ale anului scolar viitor, au inceput activitatile specifice. Astfel, la initiativa Primariei Cerchezu si a Consiliului Local a fost realizata dezinsectia, urmand a avea loc achizitia combustibilului solid necesar celor patru structuri, iar luna august este dedicata exclusiv lucrarilor de reparatii, varuire si curatenie.

Articole din editia din data de Iulie 2017

 • Radu Mazare, condamnat la patru ani cu suspendare, in cazul retrocedarilor ilegale de terenuri. Nicusor Constantinescu a primit trei ani de inchisoare cu suspendare. Instanta s-a pronuntat dupa 9 ani de procese

  Educatie
 • Cursuri de astronomie pentru copii

  Educatie
 • Reabilitare strazi in localitatea Cerchezu

  Educatie
 • Activitati de vacanta la Scoala Gimnaziala "Marin Voinea" Cerchezu

  Educatie
 • Noul prefect al Constantei a depus luni juramantul

  Educatie
 • Articole din aceeasi categorie

 • Copiii din Tuzla, în siguranță în instituțiile de învățământ din comună

  Educatie
 • Un nou început pentru elevii din comuna Vulturu

  Educatie
 • Elevii și preșcolarii din Grădina s-au întors la școală

  Educatie
 • Tablete pentru toți elevii din comuna Ciocîrlia

  Educatie
 • Director nou, la școala din Siliștea. Situația i-a nemulțumit pe părinți

  Educatie
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771