Se lucreaza la asfaltarea DJ 224 Medgidia - Tortoman. Seful CJ Constanta a verificat lucrarile

Iulie 2017, Adrian Nicarel

Administratie locala

Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta a inceput lucrarile de reabilitare, latire si asfaltare a drumului judetean 224 Silistea Tortoman Medgidia.

Lucian Lungoci, directorul Regiei Judetene de Drumuri Constanta, a declarat, la jumatatea lunii mai a.c., ca la DJ 224 se lucreaza dupa un contract incheiat in anul 2009 intre Consiliul Judetean Constanta si Ministerul Dezvoltarii. Atunci, au fost alocate fonduri pentru reabilitarea a jumatate din distanta acestui drum. Acum, directorul Regiei Judetene de Drumuri Constanta ne informeaza ca au mai ramas de reabilitat 12,3 km, adica jumatate din distanta drumului judetean.
"Pana in 2014 s-a lucrat pe jumatate din distanta drumului judetean si am ajuns ca, astazi, sa mai aveam de reabilitat 12,3 km. Valoarea ramasa pentru executarea lucrarii este de 20 de milioane de lei, iar sumele nu se actualizeaza; vorbim de un contract pe care noi il ducem la capat asa cum el a fost incheiat si este evident ca noi trebuie sa il finalizam anul acesta. Singurul impediment este decontarea sumelor, aceasta efectuandu-se pe faze de lucru, dar chiar si in aceasta situatie anticipam ca lucrarea sa fie finalizata undeva in octombrie noiembrie a.c. Lucrarea este una complexa, pe care o executam printr-o metoda de reciclare la rece a drumului la locul respectiv. Executia se face cu un utilaj special de lucru", a explicat directorul Lungoci, pe data de 17 mai.
Pe 28 iunie, presedintele CJ Constanta, Horia Marius Tutuianu, impreuna cu directorul Regiei de Drumuri au verificat stadiul lucrarilor. Potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean Constanta, vorbim despre un drum de 21,5 km. "In ultima luna s-au construit 2,5 km si au mai ramas de lucrat alti 13 km. Costul total pentru lucrarile ramase de executat se ridica la valoarea de 30 de milioane de lei. Termenul de finalizare este luna noiembrie 2017", transmit reprezentantii administratiei judetene.
Primarii localitatilor din zona desfasurarii lucrarilor de infrastructura isi cer scuze participantilor la trafic pentru eventualele neplaceri intampinate in aceasta perioada.
Sursa: www.ordinea.ro

Album foto

 • Articole din editia din data de Iulie 2017

 • Se lucreaza la asfaltarea DJ 224 Medgidia - Tortoman. Seful CJ Constanta a verificat lucrarile

  Administratie locala
 • 15 elevi ai Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din Cumpana fac practica in domeniul hotelier in Spania

  Administratie locala
 • Vara bogata in proiecte si investitii la Saraiu

  Administratie locala
 • Sistem de alimentare cu apa potabila in localitatile Galbiori si Stupina, comuna Crucea

  Administratie locala
 • Monitorizare video stradala in comuna Mircea Voda

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Reșit Taner în perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771