In luna iulie locuitorii din Pantelimon sarbatoresc - Ziua comunei

Iulie 2017, Mirela Ionita

Social

Administratia publica locala a comunei Pantelimon a hotarat ca in data de 27 iulie a acestui an, zi in care se sarbatoreste Sfantul Mare Mucenic Pantelimon - ocrotitorul comunei ce ii poarta numele, sa organizeze pentru cetateni, Ziua Comunei.

Petrecerea de celebrare a comunei Pantelimon va avea loc in parcul Caminului Cultural din comuna, iar artistii prezenti la acesta sarbatoare vor urca pe scena amplasta pentru astfel de evenimente.
Invitati la aceasta sarbatoare sunt artisti cunoscuti de muzica populara precum Petrica Matu Stoian, Constantin Enceanu, dar si artistul Morris-solist si dj de muzica house. Pe parcursul intreagii zile o formatie de muzica populara, va intretine atmosfera.
In aceasta zi de sarbatoare, va urca pe scena si Ansamblul Ulmetum din comuna Pantelimon. Ansamblul de dansuri populare din Pantelimon are doua categorii de varsta: Ulmetum junior al carui profesor coordonator este Boer Siminica si Ulmetum senior cu profesor coordonator Mocanu Fanica - directorul Caminului Cultural.
Petrecerea va fi un deliciu pentru cetatenii de toate varstele ce se vor distra si vor putea gusta din produsele pe care agentii economici le vor comercializa, dar mai ales pentru copii care se vor distra in locul special amenajat pentru ei.
Evenimentul ce va fi organizat si prezentat de Fratii Buzoieni, va incepe in data de 27 iulie la ora 16:00 si se va incheia seara cu un spectaculos foc de artificii. Dimineata, crestinii credinciosi vor merge pentru a asista la hramul bisericii din localitatea Pantelimon.
Sfantul Mare Mucenic Pantelimon, "doctor fara de arginti", sarbatorit in data de 27 iulie, este considerat ocrotitorul medicilor si tamaduitor al bolnavilor; el este un model de doctor, slujitor si crestin urmator lui Hristos.

Zi de vis la Aqua Magic
Surprizele pentru copiii din comuna Pantelimon au inceput inca din luna iunie. Primaria Pantelimon a asigurat transportul gratuit, in data de 26 iunie cu cele doua autobuze scolare, pentru 40 de copii ce au fost insotiti de cadrele didactice la Aqua Magic in orasul Constanta. A fost o zi de vis. Copiii s-au jucat in piscine si s-au dat in toboganele acvatice. Bucuria va fi si mai mare, atunci cand copiii din comuna Pantelimon vor afla ca vor mai avea parte de-o asemenea surpriza in luna august.

Album foto

 • Articole din editia din data de Iulie 2017

 • Se lucreaza la asfaltarea DJ 224 Medgidia - Tortoman. Seful CJ Constanta a verificat lucrarile

  Social
 • 15 elevi ai Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din Cumpana fac practica in domeniul hotelier in Spania

  Social
 • Vara bogata in proiecte si investitii la Saraiu

  Social
 • Sistem de alimentare cu apa potabila in localitatile Galbiori si Stupina, comuna Crucea

  Social
 • Monitorizare video stradala in comuna Mircea Voda

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Copiii din Siliștea, în excursie la Aqua Magic

  Social
 • Primăria municipiului Medgidia marchează Ziua Universală a Iei Românești

  Social
 • Un moment de solidaritate

  Social
 • Locuitorii din Siliștea au primit semințe și răsaduri pentru înființarea grădinilor

  Social
 • Ziua Internaţională a Familiei marcată la Cumpăna

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771