NEVERSEA - cel mai mare festival de la malul Marii Negre

Iulie 2017, Radu Petric

Actualitate

Se anunta zile infiorator de aglomerat pe litoral, la sfarsitul acestei saptamani. Portile celui mai mare festival de la malul Marii Negre, NEVERSEA, se deschid in mai putin de 4 zile. Unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale de pe litoralul romanesc aduce in acest an, pe cele sapte scene, artisti ca Jason Derulo, Tiesto, Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim, Years Years, Ella Eyre si multi altii.

In perioada 7-9 iulie, peste 150 de artisti internationali vor urca pe scenele festivalului. Iar la o asemenea amploare, se cere o desfasurare de forte pe masura. Sute de politisti din toate structurile Inspectoratului General al Politiei Romane, 150 de jandarmi, dar si politisti locali vor asigura linistea si siguranta. In plus vor exista si 300 de agenti de securitate privati care vor activa in perimetrul evenimentului.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" a judetului Constanta va avea doua spitale de tip PMA (post medical avansat) amplasate langa zona de mainstage si in imediata apropiere a accesului in festival, dar si patru puncte de prim ajutor. De asemenea, toate camerele de garda ale tuturor spitalelor din Constanta, dar si din judet vor fi deschise pentru sprijin medical, in caz de nevoie.

Se inchide circulatia
De asemenea, circulatia va fi reorganizata complet, traficul in zona peninsulara fiind total restrictionat. Amintim ca, in perioada 4 - 10 iulie, traficul va fi restrictionat in perimetrul delimitat de urmatoarele zone: intersectia strazii Traian cu Valea Portului , zona Poarta 1, sensul giratoriu din zona strazii Traian cu Termele Romane, intersectiile dintre strada Traian si bulevardul Tomis, strazile Negru Voda si Ecaterina Varga, Negru Voda cu strada Mircea cel Batran, precum si intersectiile strazii Mircea cel Batran cu strazile Smardan, Decebal si Eroilor, precum si intersectiile strazii Bucovina cu Eroilor, Yokohoma, Salonic si Belvedere.
aLocuitorii si angajatii firmelor din Peninsula vor putea intra cu masina in baza unui permis special eliberat de organizatori la Centrul de Informare de pe Plaja Modern. Mai multe detalii despre zonele cu circulatie restrictionata gasiti in harta atasata materialului.
Fanii care ajung in Constanta cu masina pot opta pentru cele doua parcari din proximitatea festivalului: parcarea Centrului Expozitional Constanta si parcarea de pe bulevardul Mamaia nr. 296 (fosta baza ONT). Organizatorii recomanda, in perioada festivalului, folosirea transportului in comun, care va functiona dupa un orar special, care sa deserveasca principalele zone ale municipiului Constanta.

Linii speciale RATC
Pentru ca participantii la festival sa ajunga mai usor la eveniment, RATC Constanta pune la dispozitie doua linii speciale dedicate evenimentului: Neversea 1 si Neversea 2.
Potrivit directorului interimar al Regiei, Bogdan Nita, linia Neversea 1 va pleca de la Gara si va merge fara oprire pana in Portul Tomis. Neversea 2 va pleca din zona Hotelului Caraiman din Mamaia, va opri in toate statiile aflate pana la intrarea in Constanta, dupa care va merge direct catre Portul Tomis.
De asemenea, conducerea Regiei a stabilit ca, in perioada 7-10 iulie, autobuzele 42, 44, 48, 51 si 101C sa circule non-stop, cu capatul de linie la Portul Tomis. Detalii despre procedurile si regulile de acces la festival puteti afla din editia online a publicatiei noastre: www.telegrafonline.ro.

Ce trebuie sa stii daca vii la NEVERSEA! Indrumator festival!
Portile celui mai mare festival de la malul Marii Negre, NEVERSEA, se deschid in cateva zile. Festivalul, cel mai asteptat eveniment muzical de pe litoralul romanesc, aduce in acest an, pe cele 7 scene, artisti ca Jason Derulo, Tiesto, Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim, Years Years, Ella Eyre si multi altii. In perioada 7 - 9 iulie peste 150 de artisti internationali vor urca pe scenele festivalului NEVERSEA.

Check in si accesul in festival
Preschimbarea biletelor in bratara de festival se face doar cu actul de identitate, incepand cu data de 6 iulie, ora 14.00, la zona de check in, de la singura intrare in festival amplasata la intrarea pe plaja Modern, strada Lebedei, dinspre Portul Turistic Tomis Constanta (cele trei corturi mari de culoare alba).
Aceasta este singura zona in care festivalierii pot schimba biletele sau abonamentele in bratari. Cei care doresc sa-si achizitioneze bilet de o zi, in perioada festivalului, pot sa o faca de la cele sapte case de bilete amplasate in zona punctului de informare NEVERSEA (Cherhanaua de Stuf, langa bariera de la intrarea pe plaja Modern, dinspre port).
Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid si insotit de un parinte, iar accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani se face cu abonamentul de festival si in baza acordului parental scris (care poate fi descarcat de peneversea.com/parentalconsent).
In perimetrul festivalului este interzisa intrarea cu urmatoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genti, spray-uri, cutite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mancare si bauturi, animale, umbrele (in caz de ploaie se recomanda folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care ii pot rani pe alti participanti.
Este permis accesul cu: poseta/borseta (dimensiunea maxima permisa 21 cm x 29 cm) medicamente, insulina, picaturi uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar daca sunt insotite de scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor acesteia si cu maxim o doza zilnica. Pentru intreaga lista de obiecte permise si interzise in perimetrul festivalului, participantii pot consulta regulamentul de pe site-ul www.neversea.com.

Sistem de plati in festival!
Cu bratara de festival se asigura si accesul si plata in perimetrul evenimentului. Doar cu bratara de festival (cu chip integrat) oferita de VISA-Raiffeisen se pot achizitiona produse in interiorul festivalului, plata cu cardul bancar sau numerar direct la comerciant fiind interzisa.
Bratara poate fi incarcata prin doua optiuni: incarcarile online (detalii despre modalitatea de incarcarea online vor fi disponibile pe neversea.com, incepand cu 5 Iulie) sau la cele 50 de puncte de incarcare (Credit Point) din cadrul Neversea. Festivalierii vor putea urmari pasii oferiti de aplicatia Neversea (disponibila in App Store si Google Play) pentru a vedea cum functioneaza incarcarea online. Aceasta metoda de incarcare ii va ajuta pe festivalieri sa salveze timp pretios si ii va tine departe de posibilele cozi de la Credit Point.
Pentru o mare parte din punctele de incarcare din festival, organizatorii au pregatit un program prelungit de lucru, unele Credit Point-uri avand chiar orar non-stop de functionare. Bratara se poate incarca cu orice suma, iar festivalierii vor putea retrage ceea ce nu au cheltuit pe toata perioada festivalului pana cand evenimentul se apropie de final.
Festivalierii isi vor putea retrage banii de pe bratara doar pana pe 10 iulie 2017, la 10 dimineata, de la oricare din cele 50 de Credit Points din festival.
Sursa: www.telegrafonline.ro

Articole din editia din data de Iulie 2017

 • Se lucreaza la asfaltarea DJ 224 Medgidia - Tortoman. Seful CJ Constanta a verificat lucrarile

  Actualitate
 • 15 elevi ai Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din Cumpana fac practica in domeniul hotelier in Spania

  Actualitate
 • Vara bogata in proiecte si investitii la Saraiu

  Actualitate
 • Sistem de alimentare cu apa potabila in localitatile Galbiori si Stupina, comuna Crucea

  Actualitate
 • Monitorizare video stradala in comuna Mircea Voda

  Actualitate
 • Articole din aceeasi categorie

 • Cîțu: Vom crește alocațiile pentru copii de la 1 august cu 15 %

  Actualitate
 • Încep concedierile printre bugetari! Cine e trecut pe lista neagră? S-a ajuns deja la proteste în stradă

  Actualitate
 • Operatorii economici pot solicita Certificatele de Situație de Urgență! Se eliberează exclusiv ONLINE și GRATUIT!

  Actualitate
 • Măsuri extreme, în România. Ministrul de Interne, apel către românii din Diaspora / Se închid barurile și restaurantele, cafenelele, sălile de sport, saloanele de înfrumusețare

  Actualitate
 • 14 unități administrativ teritoriale din județul Constanța vor benefica de cadastru gratuit

  Actualitate
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771