Casa mortuara in localitatea Cheia dupa modelul celei din Gradina

Iunie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

Asa cum si-a propus, edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici demareaza proiectul de construire a unei case mortuare pentru cetatenii din localitatea Cheia imediat dupa ce a reusit finalizarea capelei din localitatea Gradina.

Administratia publica locala a comunei Gradina a demarat lucrarile de construire a casei mortuare in localitatea Cheia din comuna Gradina. Capela mortuara va fi construita dupa acelasi proiect ca cel al casei mortuare din localitatea Gradina, iar lucrarea se va finaliza in luna decembrie a acestui an. Aceasta casa mortuara din satul Cheia, ca si cea din localitatea Gradina, se realizeaza cu fonduri de la bugetul local.
In paralel cu acesta investitie, autoritatile locale ale comunei se ocupa de dotarea casei mortuare din localitatea Gradina. In interior, aceasta va fi amenajata cu mobilier din lemn masiv, se va achizitiona capac frigorific mortuar, iar bucataria va fi utilata cu aragaz, frigider si vesela. Constructia acesteia a fost finalizata si urmeaza receptia finala a lucrarii. In prezent se lucreaza si la amenajarea spatiilor verzi, platarea florilor si montarea bancutelor. Prin hotarare de Consiliu Local se va aproba perceperea taxei de 50 de lei pentru folosirea acesteia.
Edilul ne-a mai dezvaluit ca pe data de 29 iunie, de Sfintii Apostoli Petru si Pavel, se va inaugura si sfinti capela mortuara din localitatea Gradina.

Tobogane si locuri de distractie pentru copii si tineri
In alta ordine de idei, Primaria comunei Gradina condusa de edilul Gabriela Iacobici si Consiliul Local au in plan achizitionarea a doua tobogane gonflabile pentru distractia copiilor pe tot parcursul vacantei. Unul va fi montat in curtea scolii din localitatea Gradina iar cel de-al doilea in parcul central din localitatea Cheia.
In timpul programului stabilit, intre orele 17:00 si 22:00, copii vor avea acces atat la cele doua tobogane, cat si la terenurile de sport si locurile de joaca din comuna Gradina. In acest interval orar, copiii vor fi atent supravegheati de personalul care asigura paza si protectie.
Edilul Gabriela Iacobici ne-a dezvaluit faptul ca in prezent se lucreaza si la amenajarea unui teren de sport multifunctional in localitatea Gradina, destinat tinerilor din intreaga comuna. Acesta va fi dotat cu teren sintetic, panouri voltaice pentru iluminat dar si banci si bineinteles cosuri pentru gunoi.
Tot din dragoste pentru copii si din dorinta de a-i motiva pentru a invata din ce in ce mai bine si pentru a progresa, la sfarsit de an scolar, toti copiii au primit carti din partea administratiei locale Gradina.
In alta ordine de idei, edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici, ne-a mentionat si faptul ca la biserica din satul Cheia ce poarta hramul Sfintii Trei Ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur se realizeaza reparatii exterioare, lucrari de tencuiala decorativa a soclului cu piatra naturala; prag si trepte din dale. Aceste lucrari se realizeaza cu fonduri proprii de la bugetul local al comunei Gradina.

Articole din editia din data de Iunie 2017

 • Monitorizare video stradala in comuna Mircea Voda

  Administratie locala
 • Tour-X - Schimbare de paradigma in oferta de produse turistice pe litoral

  Administratie locala
 • Zborurile interne de pe Aeroportul Kogalniceanu, reluate dupa foarte multi ani

  Administratie locala
 • Vrei sa fii VIP la Aeromania? Iata ce trebuie sa faci!

  Administratie locala
 • Festivitate de incheiere a anului scolar in comuna Gradina

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUNȚ COMUNA ALBEȘTI

  Administratie locala
 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771