Taranii Dobrogeni si Inomar Cluster dezvaluie - Dobrogea autentica prin Experiente turistice

14 Iunie 2017, Radu Petric

Social

"Descoperiti Dobrogea prin Experiente turistice" este indemnul programului-pilot Tour-X, un proiect marca ong-ului Inomar Cluster, cu participarea Asociatiei Taranii Dobrogeni, prin care, atat turistii cat si constantenii sunt invitati sa descopere rute inedite ce strabat Dobrogea in lung si in lat.
Proiectul Tour-X, prin rutele sale turistice ofera o alternativa turismului de sezlong sau plimbarilor la mall, ofera Experiente. Dobrogea, frumoasa si captivanta, un tinut activ care lasa mereu loc schimbarii si diversitatii reprezinta o Experienta de neuitat pentru oricine alege sa o strabata, fie pentru cateva ore, fie pentru cateva zile, dobrogean sau nu.
Proiectul Tour-X promoveaza Experientele in Dobrogea unde avem la indemana alegeri aventuroase in muntii batrani ai Macinului, istorie cat cuprinde, traditii inca bine pastrate in sate si gospodarii primitoare ale taranilor dobrogeni, hrana gustoasa si naturala, aer curat, pamant, apa, cer si o multitudine de oameni veniti din vechime pe aceste meleaguri!
Asociatia Taranii Dobrogeni a devenit cu cateva luni in urma membru in clusterul Inomar, decizie care s-a dovedit benefica atat pentru cei inscrisi in asociatie cat si pentru comunitatea on line Taranii Dobrogeni, acest lucru ducand la o continua profesionalizare si intelegere a ceea ce inseamna excelenta operationala si nevoia de a fi proactivi in sutinerea zonelor rurale dobrogene, care dealtfel "detin codul dezvoltarii Dobrogei".
Pentru Taranii Dobrogeni proiectul Tour-X reprezinta materializarea promisiunii facute de catre presedintele Inomar Cluster, Stanica Enache de a aduce turistii in Dobrogea continentala, in gospodariile taranilor dobrogeni, spre cramele si vinurile dobrogene, spre istoria si cultura unica a Dobrogei, prin tururi de experiente, de asemenea unice in istoria recenta a litoralului romanesc.
Oricine poate trai asemenea experiente turistice incepand cu 25 iunie, 2017, data lansarii oficiale a proiectului Tour-X, iar pe parcursul timpului ramas pana la lansare, toti cei interesati sa traiasca Experiente Dobrogene vor afla diverse informatii, povesti savuroase si vor cunoaste oamenii in ale caror gospodarii pot poposi, toate acestea regasindu-se si pe paginile faceboock Experiente Dobrogene, Taranii Dobrogeni si Inomar Cluster.

Album foto

 • Articole din editia din data de 14 Iunie 2017

 • Independentul Dumitru Timofte este noul primar al comunei Nicolae Balcescu

  Social
 • Orasul Baneasa va redeveni comuna!

  Social
 • Evenimente culturale unice oferite de Asociatia Stratonis locuitorilor din tot judetul

  Social
 • Comuna Tuzla gazduieste in aceasta vara un eveniment de anvergura internationala - Dakini Festival Tuzla 2017

  Social
 • Taranii Dobrogeni si Inomar Cluster dezvaluie - Dobrogea autentica prin Experiente turistice

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • O nouă sesiune a bursei locurilor de muncă la Satu Nou

  Social
 • Ziua Armatei Române sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Flori pentru ostași! Ziua Armatei Române, sărbătorită ca în fiecare an, la Cumpăna

  Social
 • Spectacol aniversar pentru persoanele vârstice din Cumpăna

  Social
 • Ansamblul Silișteanca prezent la Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771