Excursie in Delta Dunarii pentru copiii din comuna Dumbraveni

Iunie 2017, Mirela Ionita

Social

Edilul comunei Dumbraveni, Stelian Clinciu, Consiliul Local si angajatii Primariei au dorit sa le ofere copiilor din comuna, in ziua dedicata lor, "Ziua internationala a Copilului" de 1 Iunie, un cadou inedit care sa le ramana peste ani.

Pe data de 31 mai, la Scoala Gimnaziala Nr.1 din comuna Dumbraveni, primarul comunei Stelian Clinciu si angajatii Primariei au impartit cadourile pentru copii, dulciuri si racoritoare. Copiii din intreaga comuna, de la cei de gradinita pana la cei de clasa a-VIII-a au pregatit un spectacol minunat. Acestia au organizat un superb spectacol cu cantecele si poezii, s-au presarat confetii, iar copii au fost foarte incantati de serbare si de cadourile primite. Edilul Stelian Clinciu a fost prezent la serbare si le-a urat "La multi ani!" copiilor si mult succes in drumul lor, la scoala dar si in viata.
De 1 Iunie, copiii au plecat intr-o excursie a cunosterii si a bucuriei, cadoul pregatit in detaliu de catre edilul comunei Dumbraveni Stelian Clinciu, Consiliul Local si angajatii Primariei. Elevii claselor IV-VIII au fost cei norocosi, alesi sa mearga in aceasta excursie. Edilul Stelian Clinciu i-a petrecut pe copiii si le-a urat drum bun si distractie placuta. In excursie acestia au vizitat acvariul din orasul Tulcea, cetatea medievala Enisala iar la popasul "Doi Iepurasi" au admirat pasarile si animalele din curtea acestuia.
Elevii au fost insotiti de doamnele consiliere, personalul din primarie si cadre didactice. Din Tulcea, grupul organizat din comuna Dumbraveni a pornit cu vaporul in Delta Mica a Dunarii. Drumul cu vaporul a durat aproximativ doua ore, iar aceasta experienta a fost traita pentru prima data de catre copii. Elevii au admirat nuferii albi si galbeni infloriti, canalele si pasarile ce traiesc in acesta zona.
Dupa excursie, copiii au luat masa la restaurant, comandata si oferita din partea primarul Stelian Clinciu, la care au contribuit si consilierele si personalul primariei. Tot acestia s-au ingrijit si le-au pregatit copiilor pachetele cu mancare pentru drum, apa si racoritoare.
In drum spre casa copiii au vizitat si manastirea Codru ce este situata la iesire din padurea Babadag.
Copiii au fost foarte fericiti ca au trait o astfel de experienta de neuitat din care au avut multe de invatat si au ramas cu multe amintiri si asteapta cu nerabdare o alta excursie asemanatoare.

Album foto

 • Articole din editia din data de Iunie 2017

 • Independentul Dumitru Timofte este noul primar al comunei Nicolae Balcescu

  Social
 • Orasul Baneasa va redeveni comuna!

  Social
 • Evenimente culturale unice oferite de Asociatia Stratonis locuitorilor din tot judetul

  Social
 • Comuna Tuzla gazduieste in aceasta vara un eveniment de anvergura internationala - Dakini Festival Tuzla 2017

  Social
 • Taranii Dobrogeni si Inomar Cluster dezvaluie - Dobrogea autentica prin Experiente turistice

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural „Nu am făcut destul” ajunge în Constanța

  Social
 • Elevii premianți din Vulturu în tabără la Câmpulung Moldovenesc

  Social
 • Copiii din Cerchezu în vizită la Aqua Magic

  Social
 • Doi copii orfani botezați la Cumpăna

  Social
 • Vacanță de vis pentru copiii din Grădina

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771