Bucuria de a fi copil traita de 1 Iunie in comuna Pestera

Iunie 2017, Mirela Ionita

Social

"Copilaria...copilaria este un taram magic. Copilaria este singurul moment al vietii in care traim totul la maxima intensitate, in care radem si plangem in acelasi timp, in care ne suparam si iertam dupa cateva clipe, in care suntem singuri si totodata cu toata lumea. Hai despre copilarie sa vorbim, caci ea singura este vesela si nevinovata". Asa a inceput sarbatoarea Ziua Copilului in comuna Pestera.

Pentru a demonstra cat de creativa si frumoasa poate fi viata de copil, elevii Scolii Gimnaziale Nr.1, sub coordonarea cadrelor didactice, cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local din comuna Pestera au dat contur unui eveniment de poveste, in parcul Bucuriei din centrul localitatii, intr-un cadru minunat plin de baloane colorate si confetii.

S-au fredonat cantecele, "Imi Place Scoala" prin care copiii au dorit sa demonstreze ca iubesc educatia si invatatura, "Autobuzul", un cantec in limba franceza si au dat aripi viselor prezentand "Dansul Arlechinului". Au avut loc demonstratii de curaj, parada politistilor eco, "Dansul Ciobanasului", "Brasoveanca", cantece dobrogene "Spune Floare de la Mare", au incins hore in care au demonstrat dragostea pentru dansul popular romanesc, dansuri tematice si s-au recitat poezii pline de emotie.

Programul artistic a fost conceput si realizat de elevii scolii, cadrele didactice si directorul scolii, Scarlat Larisa.

Festivitatea a avut invitati de seama si organizatorii au fost onorati de prezenta inspectorului scolar Bucovala Gabriela, a primarului comunei Pestera Marius-Liviu Petre si a viceprimarului Tudorica Grosu.

Copiii le-au multumit, le-au urat multa sanatate si putere de munca edilului Marius-Liviu Petre si viceprimarului Tudorica Grosu pentru sprijinul si atentia pe care o acorda scolii, pentru munca si eforturile pe care le depun pentru a le da aripi si incredere spre a zbura catre idealuri marete si ca ii iubesc neconditionat.

Edilul comunei Pestera si-a exprimat sentimentele de lauda si de mandrie fata de copiii, implicarea si reusita spectacolului organizat de elevi dar si pentru rezultatele si bucuria pe care le-o ofera atunci cand poarta numele comunei Pestera la concursuri si olimpiade unde se evidentiaza cu medalii si premii importante.

Dupa ce toti copiii au servit prajituri si din tortul pregatit pentru ei, au pornit grupati alaturi de educatori si profesori la Caminul Cultural din Pestera unde i-a asteptat o surpriza deosebita pregatita de Primaria comunei Pestera si Consiliul Local. Bucuria copiilor a fost imensa cand au vazut cadourile ce ii asteptau: trotinete pentru prescolari, clasele pregatitoare si clasele I, role pentru fetele din clasele a II a a VIII a, penny board-uri pentru baietii claselor a II a a IV a si skateboard-uri pentru baietii claselor a V a si a VIII a.

Primarul Marius-Liviu Petre, le-a multumit copiilor dar si profesorilor, educatorilor si invatatorilor pentru interesul, atentia si daruirea pe care le ofera elevilor pentru ca acestia sa ajunga la cel mai inalt nivel de pregatire. Le-a urat "La multi ani!", copiilor dar si Scolii Gimnaziale Nr.1 din localitatea Pestera a carei zi aniversara a fost celebrata odata cu Ziua Internationala a Copilului.

Album foto

 • Articole din editia din data de Iunie 2017

 • Editia a XII a 2017 "Dor de Cant Romanesc" - Cumpana

  Social
 • Bucuria de a fi copil traita de 1 Iunie in comuna Pestera

  Social
 • Atelier de desen si karaoke pentru copiii din comuna Vulturu

  Social
 • Super eroii au ajuns in comuna Nicolae Balcescu de 1 Iunie

  Social
 • Ziua Internationala a Copilului, marcata ca in basme, la Medgidia

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural „Nu am făcut destul” ajunge în Constanța

  Social
 • Elevii premianți din Vulturu în tabără la Câmpulung Moldovenesc

  Social
 • Copiii din Cerchezu în vizită la Aqua Magic

  Social
 • Doi copii orfani botezați la Cumpăna

  Social
 • Vacanță de vis pentru copiii din Grădina

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771