Ziua Comunei Mircea Voda ajunsa la cea de-a XIII a editie

Mai 2017, Mirela Ionita

Social

Locuitorii comunei Mircea Voda au avut parte in data de 20 mai de o zi minunata, zi de mare sarbatoare pentru comuna in care locuiesc ce a fost celebrata cu mult cantec si cu voie buna.

Alaiul de sarbatoare intrunit in fata primariei comunei Mircea Voda a pornit la ora 14:30 spre stadionul comunei unde era asteptat de multimea de oameni venita la sarbatoarea "Ziua Comunei Mircea Voda". Fanfara canta a sarbatoare si le vestea cetatenilor ca ii asteapta o zi plina de surprize, bucurie si emotie. Oamenii ce lucreaza pentru buna administrare a comunei, membrii Consiliului Local in frunte cu primarul comunei Mircea Voda, George Ionascu, le-au fost alaturi locuitorilor comunei in aceasta zi ce va reprezenta si peste ani o poza frumoasa din albumul amintirilor comunei Mircea Voda.

Oamenii prezenti pe stadionul din localitatea Mircea Voda au intampinat alaiul cu aplauze. Copii, tineri, familii de toate varstele din comuna dar si din imprejurimi au venit pentru a fi partasi la cea de-a XIII a editie a sarbatorii "Ziua Comunei Mircea Voda", in data de 20 mai.

Edilul George Ionascu, a urat "Bun Venit!" celor prezenti si "La multi ani!" tuturor celor care sarbatoresc ziua comunei si celor care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena, mentionand ca acesta este un bun prilej de a socializa, de a-si strange mana frateste, de a se bucura impreuna. Pe scena, alaturi de primarul comunei au urcat cei ce sunt zi de zi in cadrul primariei si muncesc pentru prosperitatea comunei Mircea Voda, dar si invitatii de seama precum prefectul judetului Constanta, Adrian Nicolaescu. Acesta a felicitat echipa tanara a Primariei Mircea Voda, dand speranta si certitudinea ca acestia detin cunostintele necesare pentru realizarea proiectelor si accesarea fondurilor pentru continuarea dezvoltarii comunei. Prefectul Adrian Nicolaescu a mentionat totodata ca se simte fericit si onorat sa participe la sarbatoarea comunei Mircea Voda de care il leaga multe amintiri, avand bunicii in localitatea ce da numele comunei. La marea sarbatoare dedicata comunei Mircea Voda, a fost prezent si presedintele Partidului Social Democrat din Constanta, Felix Stroe, prieteni si reprezentanti ai agentilor economici ce isi desfasoara activitatea in comuna si care au contribuit substantial la organizarea cu succes a zilei comunei Mircea Voda.

Festivitatea a inceput cu premierea a cinci cupluri din comuna Mircea Voda care detin secretul vietii fericite in doi, aniversand 50 si peste 50 de ani de casatorie.

Pentru ca se mandresc cu rezultatele copiilor comunei Mircea Voda, primarul George Ionascu impreuna cu viceprimarul Marian Eftimie, membrii Consiliului Local si preotul paroh Constantin Romanciuc, au inmanat diplome dar si premii ce constau in sume de bani elevilor claselor I-VIII din comuna Mircea Voda cu rezultate deosebite obtinute in anul scolar 2015-2016, elevilor care au obtinut rezultate deosebite la olimpiada in anul scolar 2015-2016, faza judeteana; membrilor echipei de taekwondo "Dacia Mircea Voda" antrenata de Palanga Daniel, care fac cunoscut numele comunei Mircea Voda la competitiile din intreaga tara de unde se intorc victoriosi si cu medalii, copiilor talentati ai oriesamblului de dansuri "Valea Dobrogei".

Dupa ceremonia de premiere, toti cei prezenti au fost poftiti la distractie si la voie buna, dand startul programului artistic. In aplauzele publicului au urcat pe scena: Aurel Sava interpret de muzica populara din Dobrogea si mai apoi Ansamblul de dansuri si muzica macedoneasca "Vanghilizmo". Adrian Minune Band a intensificat ritmul distractiei si a dansului cu repertoriul sau. Tot in cinstea locuitorilor comunei Mircea Voda au cantat: Aurica Totolici si Mitrita Camara Velicu interpreti de muzica populara din Moldova, Niculina Stoican artista consacrata a muzicii populare din Oltenia; Trupa Astras a facut o demonstratie si un spectacol de dansuri grecesti. Cristina Turcu Preda a fost invitatul special si interpretul de muzica populara din Muntenia, Julya cu miscari de solduri a facut un spectacol de Bellydance, iar Lora Live Band a starnit valuri de aplauze cu melodiile sale de muzica usoara romaneasca si pop-dance internationala. Aceasta zi minunata si plina de surprize a fost incheiata cu un joc de artificii la care au asistat toti cei care au ales sa petreaca ziua comunei Mircea Voda pana seara tarziu.

Edilul George Ionascu le multumeste colegilor din cadrul Primariei, Consiliului Local si societatii din subordinea acestuia, colaboratorilor si sponsorilor si mai ales cetatenilor si invitatilor de seama care i-au umplut sufletul de bucurie prin prezenta.

Album foto

 • Articole din editia din data de Mai 2017

 • Ziua Comunei Mircea Voda ajunsa la cea de-a XIII a editie

  Social
 • Sarbatoarea florii de salcam sarbatoare cu traditie in comuna Pestera

  Social
 • S-a incheiat cea de-a VI-a editie a Festivalului de Muzica Usoara si Populara "TINERE SPERANTE"

  Social
 • Comuna Tuzla gazduieste in aceasta vara un eveniment de anvergura internationala - Dakini Festival Tuzla 2017

  Social
 • Liceul Regele Carol I din comuna Ostrov implicat in proiecte nationale si internationale

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Flori pentru ostași la Cumpăna! Ziua Armatei Române, marcată de autoritățile comunei

  Social
 • Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural „Nu am făcut destul” ajunge în Constanța

  Social
 • Elevii premianți din Vulturu în tabără la Câmpulung Moldovenesc

  Social
 • Copiii din Cerchezu în vizită la Aqua Magic

  Social
 • Doi copii orfani botezați la Cumpăna

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771