Start pentru depunerea ofertelor pentru atribuirea lucrarii de extindere a Liceului Tehnologic din comuna Crucea

Mai 2017, Ionita Mirela

Administratie locala

Invatamantul si educatia au avut parte dintotdeauna de sustinerea edilul Gheorghe Frigioi reprezentantul legal al administratiei publice locale din comuna Crucea. Pentru buna desfasurare a procesului de invatamant si cresterea capacitatii de instruire si educare a elevilor, edilul Gheorhe Frigioi s-a ingrijit ca unitatile de invatamant ale comunei Crucea, potrivite pentru fiecare varsta a copiilor, sa ofere acestora cele mai bune conditii.

Potrivit primarului comunei Crucea, vineri 5 mai, s-a deschis sesiunea de depunere a ofertelor pentru atribuirea lucrarii cu privire la proiectul de extindere a Liceului Tehnologic din comuna Crucea. Acest proiect a fost depus in anul 2016 prin Programul National de Dezvoltare Rurala, Masura 7.2, iar investitia are o valoare de 520.000 de euro.
Asa cum mentioneaza edilul Gheorghe Frigioi, proiectul de extindere a Liceului Tehnologic din localitatea Crucea este o necesitate, nu doar un proiect ambitios; numarul copiilor din comuna Crucea fiind in crestere iar spatiul unitatii de invatamant insuficient.
"Educatia ramane pilonul de baza al unei societati. Este un proiect de suflet tinand cont ca eu vin din invatamant. Liceul este frecventat si de elevi din comunele invecinate, astfel marirea spatiului alocat salilor de studiu a devenit o necesitate", a mai adaugat primarul. In momentul de fata sunt peste 600 de elevi care invata la aceasta unitate scolara.
Elevii Liceului Tehnologic din localitatea Crucea invata in doua schimburi, iar pentru ca acest lucru sa nu mai existe se vor construi inca patru sali de clasa, cate doua pe nivel si grupuri sanitare pentru cladirea in care invata inclusiv clasele IX-XII.
Edilul Gheorghe Frigioi face toate eforturile si le ofera sprijin elevilor pentru ca acestia sa obtina rezultate si performante deosebite pe parcursul anului scolar.

Articole din editia din data de Mai 2017

 • Centrul Pentru Tineret "Ion Creanga" - proiecte in desfasurare pe toata perioada lunii mai

  Administratie locala
 • Comuna Saraiu a depus prin PNDL - 12 proiecte pentru dezvoltarea comunei

  Administratie locala
 • Ziua Comunei Lumina - un spectacol de succes

  Administratie locala
 • Cu un buget restrans, administratia locala Nicolae Balcescu continua investitiile in comuna

  Administratie locala
 • Reabilitarea Scolii Gimnaziala Nr.1 din comuna Fantanele

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUNȚ COMUNA ALBEȘTI

  Administratie locala
 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771