Sarbatoare fastuoasa de "Ziua Comunei Gradina"

Mai 2017, Mirela Ionita

Social

Edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici impreuna cu membrii Consiliului Local au organizat cu mult bun gust evenimentul "Ziua Comunei Gradina" astfel incat locuitorii comunei sa se poata bucura pe deplin de aceasta zi.

Cetatenii comunei Gradina au sarbatorit de 1 Mai odata cu Ziua Internationala a Muncii si importanta Zi a Comunei, zi dedicata lor. In sala Caminului Cultural din localitatea Gradina, la ora 13:00, copii, tineri, familii intregi, batrani; toti locuitori ai satelor Cheia si Gradina, dar si cetateni din localitati invecinate asteptau cu mult entuziasm inceperea spetacolului. Totul a fost pegatit in detaliu iar interiorul Caminului Cultural a fost decorat special pentru aceasta zi de sarbatoare.

Edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici a tinut un discurs demn de apreciat. Edilul a vorbit cu emotie despre evolutia si progresul comunei Gradina pe care o administreaza cu drag si a carei imagine a fost schimbata prin modernizarea infrastructurii, a unitatilor de invatamant, a caminelor culturale si prin amenajarea parcurilor. Edilul le-a multumit locuitorilor pentru ca si ei au contribuit la aceasta schimbare cu locuintele lor noi sau foarte ingrijite si curate, iar la sfarsitul acestui discurs, aplauzele nu mai incetau.

Spectacolul a fost deschis de Ansamblul local "Floarea din Gradina" ce a prezentat momente muzicale Imnul Comunei Gradina, Dulcea mea Copilarie, momente de dans popular, hip-hop, dar si un moment surpriza, toate acestea indelung aplaudate de cei prezenti la marea sarbatoare.

Caminul Cultural din localitatea Gradina a rasunat de cantecele marilor interpreti invitati la evenimentul prezentat de Georgiana Rusu si de aplauzele de bucurie a cetatenilor prezenti. Respectand programul artistic au urcat pe scena in fata publicului: Lucian Costea - interpret muzica de petrecere, Elvis Anefi - muzica turco-tatareasca, Ion Dragan - muzica de Oltenia, Ansamblul "Galuboe More" - varietati muzica si dans ruso-lipovenesti, Cristina Turcu Preda - muzica populara de Muntenia. Muzica usoara romaneasca si pop-dance internationala a fost adusa de interpretul roman foarte cunoscut, Mihai Traistariu, iar apoi a urmat Amigo Band care a oferit publicului prezent un bal si un melanj de stiluri muzicale.

Dupa programul artistic toti cei prezenti au fost invitati in curtea Caminului Cultural pentru a putea gusta din mancarea pregatita si pentru a ciocni un pahar cu vin in cinstea comunei Gradina a carei zi au petrecut-o cu atat de multa veselie.

Album foto

 • Articole din editia din data de Mai 2017

 • 7 proiecte depuse prin P.N.D.L. pentru orasul Negru Voda

  Social
 • Autoritatile locale din comuna Baraganu doresc sa pietruiasca toate drumurile

  Social
 • 100.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a Festivalului International de Jocuri si Reconstituiri Istorice

  Social
 • Invitatie la Ziua Comunei Lumina - sarbatoare cu artisti consacrati

  Social
 • Sarbatoare fastuoasa de "Ziua Comunei Gradina"

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural „Nu am făcut destul” ajunge în Constanța

  Social
 • Elevii premianți din Vulturu în tabără la Câmpulung Moldovenesc

  Social
 • Copiii din Cerchezu în vizită la Aqua Magic

  Social
 • Doi copii orfani botezați la Cumpăna

  Social
 • Vacanță de vis pentru copiii din Grădina

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771