Loc de joaca pentru prescolarii din localitatea Cerchezu

Mai 2017, Adrian Nicarel

Administratie locala

Cu ajutorul fondurilor primite de la Consiliul Judetean Constanta, autoritatile locale din comuna Cerchezu demareaza in aceasta luna, lucrarile de imprejmuire si amenajare cu spatii verzi si alei a curtii exterioare de care beneficiaza gradinita din localitatea Cerchezu.

Pentru cei treizeci si sase de prescolari din localitatea Cerchezu, administratia locala va amenaja si un loc de joaca dotat cu tobogane, leagane, balansoare si alte jocuri interactive pentru ca cei mici sa se poata juca in spatiul pe care il ofera curtea gradinitei. Datorita acestui loc de joaca copiii dar si parintiii acestora nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze pana la parcul din centrul localitatii.

"Am primit sprijin de la Consiliul Judetean Constanta pentru imprejmuirea gradinitei din localitatea Cerchezu, amenajarea locurilor de parcare, a curtii gradinitei cu spatii verzi si a unui loc de joaca. Lucrarile ce vizeaza amenajarea curtii exterioare a gradinitei din localitatea Cerchezu se afla in sarcina Primariei comunei Cerchezu", a declarat edilul Stefan Chelaru.

Cladirea gradinitei din localitatea Cerchezu a fost construita de catre Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Constanta pe terenul asigurat de Primaria comunei Cerchezu si cuprinde doua sali de clasa, doua grupuri sanitare pentru copii si doua pentru cadrele didactice, cancelarie, sala de mese si o sala pentru activitati interactive. Administratia locala a comunei Cerchezu s-a ocupat de izolarea termica a cladirii, tencuire, finisare la exterior, zugravire si montarea termopanelor si urmeaza sa asigure si modernizarea cladirii cu dotarile necesare, imprejmuirea curtii, amenajarea unui spatiu de joaca si a locurilor de parcare. ISJ Constanta a achizitionat si mobilierul cu care va fi dotata gradinita, dar pentru a nu se deteriora, acesta va fi montat de catre Primaria comunei Cerchezu la finalizarea intregii lucrari.

La finalizarea investitiei, cei mai mici locuitori ai comunei Cerchezu vor putea participa la cursurile organizate in cadrul unitatii de invatamant ce va functiona ca si gradinita cu program normal.

Articole din editia din data de Mai 2017

 • 7 proiecte depuse prin P.N.D.L. pentru orasul Negru Voda

  Administratie locala
 • Autoritatile locale din comuna Baraganu doresc sa pietruiasca toate drumurile

  Administratie locala
 • 100.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a Festivalului International de Jocuri si Reconstituiri Istorice

  Administratie locala
 • Invitatie la Ziua Comunei Lumina - sarbatoare cu artisti consacrati

  Administratie locala
 • Sarbatoare fastuoasa de "Ziua Comunei Gradina"

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771