Comuna Tuzla gazduieste in aceasta vara un eveniment de anvergura internationala - Dakini Festival Tuzla 2017

Mai 2017, Mirela Ionita

Social

In perioada 29 iunie - 2 iulie 2017, pe plaja Tuzla va avea loc cel mai mare proiect cu impact turistic, editia I a evenimentului Dakini Fest 2017. Primaria comunei Tuzla si Consiliul Local, reprezentate de edilul Taner Resit pun la dispozitie locul ales pe malul marii pentru acest festival ce are o suprafata de 15 hectare.

Festivalul Dakini aduce peste 100 de artisti de muzica chill, psy-trance si house, dans si workshop-uri dar si cel mai mare "yoga village" din aceasta zona a Europei. Pe plaja salbatica din comuna Tuzla, in sanul naturii, pe malul marii, participantii vor trai o experienta unica.

Plaja de la Tuzla va fi locul in care timp de 4 zile si 4 nopti cele mai cunoscute nume ale artistilor cu rezonanta internationala vor mixa fara oprire pentru o experienta plina de libertate, conexiune, armonie si relaxare.

Pentru acest eveniment, vor fi amplasate trei scene pentru desfasurarea concertelor de muzica si se vor asigura toate conditiile unui festival de mare anvergura: locuri de parcare, zona de camping, restaurante si locuri de joaca pentru copii, corturi special amenajate pentru atelierele spirituale. Acest eveniment aduce pe malul Marii Negre un concept nou ce imbina muzica cu libertatea intr-un mediu cat mai aproape de natura si induce participantilor legatura cu mediul inconjurator. Ca o societate ad-hoc, evenimentul se invarte in jurul atelierelor de arta si creatie, yoga si muzica.

Bilete pentru accesul la festival sunt puse deja in vanzare pe retelele online de vanzare a tichetelor pentru spectacole, iar detaliile sunt postate pe pagina de facebook Dakini Festival 2017.

Potrivit edilului Resit Taner marele eveniment de pe litoralul romanesc Dakini Fest reprezinta o ocazie importanta pentru comuna Tuzla de a se afirma pe harta agroturismului. Zeci de mii de oameni din intreaga lume si din tara vor veni la malul Marii Negre sa traiasca experienta acestui festival la Tuzla.

Articole din editia din data de Mai 2017

 • 7 proiecte depuse prin P.N.D.L. pentru orasul Negru Voda

  Social
 • Autoritatile locale din comuna Baraganu doresc sa pietruiasca toate drumurile

  Social
 • 100.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a Festivalului International de Jocuri si Reconstituiri Istorice

  Social
 • Invitatie la Ziua Comunei Lumina - sarbatoare cu artisti consacrati

  Social
 • Sarbatoare fastuoasa de "Ziua Comunei Gradina"

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural „Nu am făcut destul” ajunge în Constanța

  Social
 • Elevii premianți din Vulturu în tabără la Câmpulung Moldovenesc

  Social
 • Copiii din Cerchezu în vizită la Aqua Magic

  Social
 • Doi copii orfani botezați la Cumpăna

  Social
 • Vacanță de vis pentru copiii din Grădina

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771