Atribuirea proiectulului de asfaltare a drumurilor din comuna Tirgusor

Aprilie 2017, Adrian Nicarel

Administratie locala

Primaria comunei Tirgusor se lupta pentru demararea in cel mai scurt timp posibil a proiectului ce prevede asfaltarea drumurilor comunale. Potrivit conducerii administratiei locale din Tirgusor, dupa incheierea procedurilor de licitatie, se va alege o firma specializata care va demara lucrarile de asfaltare a drumurilor din comuna.

"Suntem la un pas de finalizare a procedurii de licitatie pentru atribuirea proiectului si a lucrarii de asfaltare a strazilor din comuna, iar depunerea ofertelor s-a realizat pana pe data de 18 aprilie. Urmeaza perioada de selectie a ofertelor, cu speranta ca la data de 1 iulie anul acesta vom demara lucrarea de asfaltare a drumurilor din comuna Tirgusor. Prin realizarea acestei investitii, vorbim de reabilitarea prin asfaltare a 11.139 metri liniari dintre care aproximativ 7.000 de metri se vor asfalta in localitatea Tirgusor iar restul in satul Mireasa", a declarat edilul comunei Tirgusor, Viorel Petre.

Proiectul a fost depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice prin Programul National de Dezvoltarea Locala. Prin acest proiect se vor reabilita prin asfaltare aproximativ 95% din drumurile comunei Tirgusor. Contractul a fost semnat in data de 5 noiembrie 2016, iar 50% din fonduri au fost deja acordate.

In alta ordine de idei, potrivit edilului Viorel Petre, demararea investitiilor ce se afla pe lista sa de prioritati va fi posibila cu ajutorul Consiliului Judetean Constanta.

"Cu sprijinul primit de la Consiliul Judetean Constanta in valoare de 300.000 de lei vom incepe lucrarile de construire a capelei mortuare in curtea bisericii ce poarta hramul Sfintii Imparati Constantin si Elena din localitatea Tirgusor. Tot din aceasta suma vom demara si ridicarea cladirii remizei P.S.I. ce va avea sediul in curtea Primariei Tirgusor", a mai declarat gospodarul sef al comunei Tirgusor, Viorel Petre.

Primarul comunei Tirgusor ne-a mai marturisit ca inca de la inceputul lunii si pana in Saptamana Mare, comuna s-a pregatit de venirea sarbatorilor pascale. S-a amenajat parcul, s-a taiat iarba din spatiile verzi, s-au toaletat pomii, s-au curatat si amenajat aleile si s-au strins gunoaiele si resturile de vegetatie de pe marginea drumurilor, incepand cu strada principala - strada Constantei.

Articole din editia din data de Aprilie 2017

 • 100.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a Festivalului International de Jocuri si Reconstituiri Istorice "Dapyx" - Medgidia

  Administratie locala
 • Smiley in concert la Dapyx Medgidia

  Administratie locala
 • Programul Festivalului de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx 2017 Editia I

  Administratie locala
 • Festivalul de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx Medgidia 2017 - EDITIA I

  Administratie locala
 • Atribuirea proiectulului de asfaltare a drumurilor din comuna Tirgusor

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Educația o prioritate pentru autoritățile din Corbu

  Administratie locala
 • Se reface covorul asfaltic pe strada Eroilor din Ciobanu

  Administratie locala
 • Ședință de Consiliu Local extraordinară la Castelu

  Administratie locala
 • Ședință de Consiliu Local la Pecineaga

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din comuna Bărăganu vor fi pregătite pentru noul an școlar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771