Ajutor si bucurie pentru cei nevoiasi si pentru copii din comuna Pestera

Aprilie 2017, Mirela Ionita

Social

In asteptarea Sfintelor Sarbatori de Pasti, reprezentantii autoritatilor locale din comuna Pestera au impartit 770 de pachete varstnicilor, persoanelor cu nevoi speciale grave si asistentilor personali ai persoanelor cu dizabilitati.

In comuna Pestera, Primaria si Consiliul Local au oferit in Saptamana Mare pachete cu alimente de baza persoanelor cu varste peste 60 de ani, persoanelor cu handicap grav si asistentilor sociali ai acestora. Pachetele contin alimente de baza: ulei, faina, zahar, orez, malai, cozonac si pui, pe care beneficiarii le-au putut folosi pentru pregatirea mesei de Paste.

Edilul comunei Pestera, Marius-Liviu Petre ne-a marturisit ca persoanele ce beneficiaza de acest ajutor si-au ridicat pachetul de la caminul cultural din localitatea in care locuiesc, pe baza actului de identitate, iar pentru restul persoanelor care nu se pot deplasa, reprezentantii Primariei Pestera au asigurat distributia pachetelor. In acest fel, pana sambata, ziua in care am sarbatorit Invierea Domnului Iisus Hristos, toti cei care beneficiaza de aceste pachete s-au bucurat de primirea lor.

In Vinerea Mare, 14 aprilie, Primaria comunei Pestera si Consiliul Local, a organizat pentru copiii ce invata in unitatile de invatamant din comuna, prescolari si scolari, un spectacol cu tema specifica cu cantece si baloane, la Caminul Cultural din localitatea Pestera. In cadrul spectacolului Spiridusii Iepurasului, copiii insotiti de parinti si cadre didactice au avut parte de numeroase surprize oferite de Iepuras.

Prin aceste activitati, edilul comunei Pestera, Marius-Liviu Petre si-a dorit ca faptele sa transmita mai mult decat orice cuvant. A adus bucurie atat in sufletul copiilor cat si a celor care din cauza greutatilor pricinuite de diferite situatii ale vietii au uitat sa mai zambeasca. Edilul le-a dorit tuturor locuitorilor din comuna Pestera sarbatori fericite, pline de caldura si pace.

Articole din editia din data de Aprilie 2017

 • 100.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a Festivalului International de Jocuri si Reconstituiri Istorice "Dapyx" - Medgidia

  Social
 • Smiley in concert la Dapyx Medgidia

  Social
 • Programul Festivalului de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx 2017 Editia I

  Social
 • Festivalul de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx Medgidia 2017 - EDITIA I

  Social
 • Atribuirea proiectulului de asfaltare a drumurilor din comuna Tirgusor

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural „Nu am făcut destul” ajunge în Constanța

  Social
 • Elevii premianți din Vulturu în tabără la Câmpulung Moldovenesc

  Social
 • Copiii din Cerchezu în vizită la Aqua Magic

  Social
 • Doi copii orfani botezați la Cumpăna

  Social
 • Vacanță de vis pentru copiii din Grădina

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771