Edilul Gabriela Iacobici a impartit pachete pentru Sfintele Sarbatori Pascale in comuna Gradina

Aprilie 2017, Mirela Ionita

Social

Pentru ca Sfintele Sarbatori Pascale sunt un prilej pentru a fi mai buni si a imparti ceea ce avem cu semenii nostri, edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici a dat si in acest an un exemplu de bunatate si in preajma marii sarbatori crestine a Invierii Domnului si a impartit copiilor dar si oamenilor sarmani din comuna pachete cu alimente.

Gabriela Iacobici, primarul comunei Gradina impreuna cu Consiliul Local au avut grija ca toti copii din comuna sa se bucure de primirea pachetelor cu dulciuri inainte de Sfintele Pasti. In Saptamana Mare, autoritatile locale le-au daruit pachete elevilor si prescolarilor de la scolile si gradinitele din satele Cheia si Gradina, copiilor de la Centrul de zi din Gradina, dar si elevilor care fac naveta cu masina scolii si invata la liceul din localitatea Mihail Kogalniceanu. In data de 12 aprilie la ora 14:00, copiii de la Centrul de zi din localitatea Gradina au decorat un ou imens si au organizat o serbare unde, invitatul de seama, primarul Gabriela Iacobici, le-a oferit acestora pachete cu dulciuri aducandu-le mare bucurie.

Mai mult decat atat, conducerea administratiei locale din comuna Gradina a oferit pachete cu alimente familiilor defavorizate, oamenilor care au pensii si venituri mici, pe baza de dosare si anchete sociale care sunt permanent actualizate.

Tot inainte de sfanta sarbatoare de Paste, edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici, le-a inmanat cate o diploma si suma de 1.000 de lei familiilor care au petrecut impreuna 50 de ani de la casnicie si batranilor care au implinit varsta de 80 de ani.

In noaptea de sambata, cand toti crestinii au participat la Sfanta Inviere, la cele doua biserici din comuna: Biserica "Sfanta Parascheva" din satul Gradina si Biserica "Sfintii Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur" din Cheia, 300 de pachete cu dulciuri si oua rosii sfintite, au fost impartite celor prezenti la slujba. Ouale au fost proaspat adunate de la gospodinele din sat si vopsite la Caminul Cultural din localitatea Gradina.

Pregatiri pentru Ziua Comunei Gradina

Primaria comunei Gradina si Consiliul Local impreuna cu Scoala Gimnaziala Nr.1 Gradina, invita copiii sa participe la cea de-a IV a Editie a Scolii de Canto si Dans, Gradina.

"Luni, 24 aprilie dam start proiectului educativ si recreativ pentru copii, la ora 10:00 la Caminul Cultural din localitatea Gradina. Ne pregatim pentru Ziua Comunei ce va avea loc in data de 1 Mai, iar in deschidere copiii instruiti la Scoala de Canto si Dan vor prezentat un spectacol impresionant", a declarat edilul Gabriela Iacobici.

La Ziua Comunei Gradina, eveniment organizat de autoritatile locale ale comunei, prezentat de Georgiana Rusu, vor canta artisti de muzica usoara dar si populara: Mihai Traistariu, Cristina Turcu Preda, Ion Dragan, Lucian Costea, Elvis Anefi; formatia Amigo Band si vor dansa Ansamblurile Floarea din Gradina si Galuboe More.,

Edilul Gabriela Iacobici, reprezentantul Primariei si Consiliul Local al comunei Gradina sprijina activitatile culturale, artistice, educative si cu multa constiinciozitate se lupta pentru cele administrative dorind o viata mai buna pentru locuitorii comunei. Potrivit edilului lucrarea la casa mortuara este gata iar la sala de sport din localitatea Gradina lucrarea avanseaza in mod rapid.

Articole din editia din data de Aprilie 2017

 • 100.000 de oameni au fost prezenti la prima editie a Festivalului International de Jocuri si Reconstituiri Istorice "Dapyx" - Medgidia

  Social
 • Smiley in concert la Dapyx Medgidia

  Social
 • Programul Festivalului de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx 2017 Editia I

  Social
 • Festivalul de Jocuri si Reconstituiri Istorice Dapyx Medgidia 2017 - EDITIA I

  Social
 • Atribuirea proiectulului de asfaltare a drumurilor din comuna Tirgusor

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Municipiului Medgidia - Anunț de Interes Public

  Social
 • Copiii din Siliștea, în excursie la Aqua Magic

  Social
 • Primăria municipiului Medgidia marchează Ziua Universală a Iei Românești

  Social
 • Un moment de solidaritate

  Social
 • Locuitorii din Siliștea au primit semințe și răsaduri pentru înființarea grădinilor

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771