Cladire noua pentru sediul Primariei din comuna Ciobanu

Aprilie 2017, Radu Petric

Administratie locala

Edilul comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu are in plan desfiintarea cladirii existente in care functioneaza primaria in prezent iar suprafata va fi destinata amplasarii noului sediu care va avea structura functionala Parter + 1 Etaj.

"Cladirea in care functioneaza in prezent Primaria comunei Ciobanu este veche de aproximativ 60 de ani. Am vorbit cu proiectantul, se va face expertiza cladirii iar apoi se va obtine autorizatia de demolare. Vom muta sediul primariei si vom functiona temporar in fostele birouri ale vechiului C.A.P. Acestea sunt renovate si pregatite pentru mutarea birourilor functionarilor publici angajati in cadrul primariei. Pe suprafata cladirii ce urmeaza a fi demolata vom construi o primarie noua, la standarde europene, utilata si mobilata cu tot ce este necesar pentru buna desfasurare a activitatii", a declarat edilul Tudorel Gurgu.

Potrivit primarului comunei Ciobanu, in prezent se lucreaza la intocmirea documentatiei necesare. Edilul ne-a marturisit ca in noua cladire a primariei vor functiona, atat la parter cat si la etaj birourile angajatilor administratiei locale, vor exista grupuri sanitare pe ambele niveluri; se va amenaja o sala de sedinte iar unitatea va fi dotata cu centrala termica.

Pentru realizarea acestui proiect edilul ne-a marturisit faptul ca va cere sprijinul Consiliului Judetean Constanta, va cauta surse de finantare si va contribui daca va fi necesar si cu fonduri de la bugetul local.

Parc auto pentru utilajele Primariei Ciobanu

Pe lista investitiilor realizabile in viitorul apropiat se afla construirea unui parc auto pentru utilajele pe care Primaria comunei Ciobanu le are in dotare. Utilajele pe care administratia locala a comunei Ciobanu le detine sunt: doua buldoexcavatoare, un autogreder, doua tractoare cu remorci, un tir pentru piatra, un sinilat, un buldozer de 23 de tone. Aceste utilaje sunt multifunctionale si pot fi folosite, in functie de necesitati, pentru diverse lucrari: in constructie, infrastructura rutiera, curatenie si deszapezirea drumurilor. Parcul auto va fi amplasat pe strada Eroilor in localitatea Ciobanu.

Articole din editia din data de Aprilie 2017

 • "Targul Floriilor" la Ovidiu

  Administratie locala
 • Vom avea alegeri partiale in Nicolae Balcescu si Mereni, in 11 iunie

  Administratie locala
 • Comuna Nicolae Balcescu asteapta finantare pentru dezvoltarea infrastructurii

  Administratie locala
 • Reabilitarea a 10 kilometri de drum in intreaga comuna Garliciu

  Administratie locala
 • Inainte de Sfintele Sarbatori Pascale, Iepurasul aduce cadouri locuitorilor comunei Saraiu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771