Comuna Cerchezu, supravegheata si monitorizata video

Aprilie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

Din aceasta primavara, satele comunei Cerchezu vor beneficia de un sistem de supraveghere video, care are ca scop principal cresterea gradului de siguranta publica.

Conform edilului Stefan Chelaru, pentru siguranta cetatenilor si a traficului auto, autoritatilor locale doresc ca intreaga comuna Cerchezu sa beneficieze de un sistem video de supraveghere si monitorizare. Acesta ne-a marturisit ca luni, 3 aprilie, au fost achizitionate camere de supreveghere, iar in scurt timp, in intreaga comuna Cerchezu se va monta sistemul de monitorizare. Tot primarul Stefan Chelaru ne-a marturisit ca fondurile cu care se realizeaza aceasta lucrare provin de la bugetul local.

"Instalarea unui astfel de sistem de supraveghere va aduce avantaje majore privind ordinea si siguranta publica, dar si monitorizarea participantilor la trafic si a pietonilor din comuna. Sistemul de supraveghere video va fi instalat in punctele cheie din comuna, iar monitorizarea va fi realizata de o firma specializata cu care colaboram. Supravegherea si monitorizarea permanenta a institutiilor din comuna sau a intersectiilor este foarte importanta deoarece astfel se pot preintampina evenimente neplacute si se sporeste siguranta locuitorilor comunei noastre", a declarat edilul Stefan Chelaru.

In alta ordine de idei, pentru ca vremea este frumoasa iar Sfintele Sarbatori de Paste se apropie, in comuna Cerchezu a inceput campania de curatenie, iar lucrarile se concentreaza in aceasta perioada, in special asupra igienizarii cimitirelor din toate satele comunei: Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Magura.

"In aceasta perioada lucram la reabilitarea si varuirea gardurilor cimitirelor, la taierea ierburilor inalte si indepartarea vegetatiei uscate, colectam peturile si deseurile si toaletam copacii. De asemenea se amenajeaza si se delimiteaza cararile principale dintre morminte dar si aleile ce duc spre biserici", a declarat pentru publicatia noastra, edilul comunei Cerchezu, Stefan Chelaru.

Deoarece in perioada 16-18 aprilie, crestinii ortodocsii sarbatoresc Sfintele Sarbatori Pascale, edilul Stefan Chelaru, le transmite un mesaj locuitorilor comunei plin de ganduri bune si le doreste ca lumina sarbatorii sa le aduca sanatate si bucurii!

Articole din editia din data de Aprilie 2017

 • Retelele de alimentare cu apa si de canalizare din Pecineaga realizate in proportie de peste 50%

  Administratie locala
 • Finantarea proiectului din cadrul programului "Interreg Va Romania Bulgaria 2014-2020" pentru dezvoltarea orasului Negru Voda

  Administratie locala
 • Sedinta de indata la Medgidia

  Administratie locala
 • Comuna Cerchezu, supravegheata si monitorizata video

  Administratie locala
 • Curatenia comunei si sanatatea locuitorilor in atentia autoritatilor locale din comuna Baraganu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Pași importanți pentru înființarea rețelei de gaze din Cobadin

  Administratie locala
 • Consiliul local Bărăganu convocat în ședință ordinară

  Administratie locala
 • 10 hectare de teren din Ciobănița vor fi împădurite

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel sprijină agricultorii din comună

  Administratie locala
 • Parcul auto al S.C. Ciobănașul Edilitar S.R.L. s-a mărit

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771