Modernizarea drumului de exploatare agricola in comuna Mircea Voda

Martie 2017, Catalin Sandulescu

Administratie locala

Echipa edilului George Ionascu, edilul comunei Mircea Voda lucreaza la documentatia proiectului "Modernizarea drumului de exploatare agricola in comuna Mircea Voda, judetul Constanta", care urmeaza a fi depus la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), pe submasura 4.3 .

"In prezent suntem in faza de avizare si concomitent am demarat si procedura de achizitie publica a lucrarii. Drumul reprezinta o centura a comunei si porneste din DJ224, ce leaga Medgidia de Tortoman, merge paralelel cu E81, ocoleste pe partea de nord localitatea Satul Nou si intersecteaza si drumul DJ225 ce traverseaza localitatea Mircea Voda. Centura se termina spre granita cu comuna Saligny cu un drum pietruit ce asigura accesul spre turbinele eoliene, amplasate in extravilanul localitatii Mircea Voda. Acest drum ce va deservi fermierilor care lucreaza terenurile din zona cat si ca varianta ocolitoare pentru masinile de mare tonaj, este un drum de pamant ce va fi pietruit si asfaltat pe o distanta de aproximativ 7 kilometri", a declarat pentru publicatia noastra, conducerea Primariei Mircea Voda, edilul George Ionascu.

In alta ordine de idei, la sfarsitul lunii martie va incepe lucrarea de amenajare a curtii interioare a Caminului Cultural din localitatea Mircea Voda. Proiectul consta in betonarea curtii interioare, dotarea sistemului de iluminat cu lampi pe led, motarea bancutelor si a cosurilor de gunoi, dar si reamenajarea peisagistica. Investitia se va realiza cu fonduri de la bugetul local.

George Ionascu ne-a mai marturisit ca: "S-a realizat prin S.E.A.P. (Societatea pentru Excelenta in Administratia Publica) procedura de achizitie si implementare a sistemului de monitorizare video stradala in Satul Nou si Mircea Voda. Aceasta investitie se realizeaza initial in aceste localitati, urmand ca anul viitor sa se realizeze aceeasi procedura si pentru celelalte doua sate ale comunei, Gherghina si Tibrinu.

Articole din editia din data de Martie 2017

 • Cinci proiecte pentru dezvoltarea comunei Tirgusor asteapta finantare

  Administratie locala
 • Spatiile verzi din Constanta, tratate impotriva bolilor si daunatorilor

  Administratie locala
 • Gratie si frumusete la Cupa Primaverii de la Cumpana

  Administratie locala
 • Investitii in educatie si cultura in comuna Ion Corvin

  Administratie locala
 • Dezvoltarea, modernizarea si extinderea infrastructurii din comuna Gradina

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUNȚ COMUNA ALBEȘTI

  Administratie locala
 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771