Reabilitare strazi laterale pe raza localitatii Ciobanu

Martie 2017, Radu Petric

Administratie locala

Dezvoltarea infrastructurii reprezinta pentru primarul comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu, o premisa foarte importanta pentru cresterea nivelului de dezvoltare a comunei. Scopul investitiei demarate in prezent, este de a imbunatati starea tehnica a strazilor pentru desfasurarea in conditii de siguranta si control a traficului.

Primaria comunei Ciobanu a demarat lucrari de reabilitare a drumurilor laterale din interiorul localitatii Ciobanu, ce se afla in administrarea teritoriala a comunei. Majoritatea strazilor ce se desfasoara pe raza localitatii Ciobanu necesita reabilitare, deoarece s-au deteriorat in timpul iernii din cauza zapezii si a ghetii. Lucrarea este realizata in regim propriu, cu fonduri de la bugetul local, dar si cu utilajele din dotare. Firma executanta a lucrarilor este societatea administrata de Consiliul Local Ciobanu: S.C. Ciobanasul Edilitar S.R.L.

Investitiile in infrastructura asigura accesul in bune conditii a asistentei medicale si a masinilor de interventie, posibilitatea ca autosalvarile si masinile de pompieri sa poata ajunge in timp util in zonele in care au fost solicitate, cresterea sigurantei circulatiei, scaderea gradului de uzura al autovehiculelor, sporirea confortului circulatiei, circulatia pietonala in conditii de confort si siguranta, imbunatatirea aprovizionarii populatiei si societatilor din zona.

8 Martie, sarbatorit la Caminul Cultural, in localitatea Ciobanu

In cinstea femeii si pentru celebrarea acesteia, in ziua de 8 Martie "Ziua Internationala a Femeii", la ora 14:00 in cadrul Caminului Cultural din localitatea Ciobanu, autoritatile locale au organizat un spectacol la care au fost invitate toate locuitoarele localitatilor Ciobanu si Miorita. Avand la dispozitie transportul gratuit oferit de autoritatile locale, doamnele si domnisoarele din cele doua sate componente ale comunei Ciobanu au participat la aceasta sarbatoare dedicata lor. Muzica de petrecere interpretata de formatia din orasul Harsova, invitata la acest eveniment, a dat tonul dansurilor si horelor, dar si zambetelor si bucuriei in sufletele celor prezente, pe chipul acestora citindu-se incantarea.

Edilul comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu, cu prilejul acestei zile isi exprima respectul si admiratia fata de femeile din comuna ce sunt mame, bunici, surori, sotii sau prietene si care muncesc si se lupta pentru intretinerea gospodariilor, a familiei unite si a educatiei copiilor.

Articole din editia din data de Martie 2017

 • De la Constanta spre Paris, Londra si Roma. Programul zborurilor din aceasta vara

  Administratie locala
 • Reabilitare strazi laterale pe raza localitatii Ciobanu

  Administratie locala
 • Conservarea si promovarea culturii traditionale locale in comuna Nicolae Balcescu

  Administratie locala
 • Retea de iluminat public moderna, economica si eficienta in comuna Crucea

  Administratie locala
 • Ziua Femeii sarbatorita in avans in comuna Silistea

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771