Sezonul estival va fi deschis mai devreme pe LITORAL si in Delta Dunarii

Martie 2017, Radu Petric

Actualitate

Sezonul estival va fi deschis in acest an, in premiera, la jumatate lunii viitoare, pe 15 aprilie, atat in statiunile de pe Litoral, cat si in Delta Dunarii, au anuntat, vineri, reprezentantii Asociatiei Litoral - Delta Dunarii (ALDD),


Potrivit reprezentantilor ALDD, programul va fi transmis incepand de saptamana viitoare catre agentiile de turism din Romania, ambasadele si misiunile diplomatice ale Romaniei in strainatate, birourile de turism externe ale Ministerului Turismului si mass-media.

"Incepand din luna ianuarie ne-am intalnit cu organizatorii principalelor evenimente care vor avea loc in aceasta vara in Mamaia si am preluat informatii despre evenimentele din majoritatea statiunilor de pe litoral si din Delta Dunarii de la primariile membre, carora le multumim pe aceasta cale. Vom avea evenimente majore in Mamaia, la Vama Veche, in alte statiuni de pe Litoral si in judetele Constanta si Tulcea, precum si in Delta Dunarii"arata, intr-un comunicat, presedintele ALDD, Corina Martin.

Potrivit acesteia, in aceasta vara vor avea loc cateva premiere in calendarul de evenimente estivale, prima fiind chiar deschiderea sezonului cu doua saptamani mai devreme decat in anii anteriori.

"In premiera, in acest an deschidem sezonul estival pe 15 aprilie, cand luam Lumina de la malul marii (Sarbatoarea Pascala) si intram apoi in forta in sezon cu FedCup, o competitie de tenis feminin intre Romania si Anglia, care va fi organizata in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis intre 17 si 23 aprilie. Din nou in premiera, din acest an vom organiza si o deschidere oficiala a sezonului in Delta Dunarii, eveniment care va fi sarbatorit in fiecare an", a declarat presedintele ALDD.

Potrivit Corinei Martin, minivacanta de 1 Mai va incepe inca de pe 27 aprilie, cand va fi lansata editia 20 a Festivalului de muzica electronica Sunwaves din Mamaia, la care se asteapta participarea a peste 7.000 de turisti straini din vestul Europei si mii de participanti din Romania.

"Deschidem sezonul si la Vama Veche, sambata, 29 aprilie, si continuam duminica la Mamaia cu un Show de masini de drift si mega concert pe plaja cu trupele Provincialii, Vunk si indragitul Ionut Galani, dupa care lansam alaturi de turistii nostri sute de lampioane intre Mamaia, Vama Veche si Delta Dunarii", arata Corina Martin.

Potrivit acesteia, in weekend-ul 27 aprilie - 1 mai sunt asteptati aproximativ 40.000 de turisti pe litoral si in Delta Dunarii.

Sursa: www.mediafax.ro

Articole din editia din data de Martie 2017

 • Licitatia pentru Sala Polivalenta din Constanta ar putea fi reluata

  Actualitate
 • Sezonul estival va fi deschis mai devreme pe LITORAL si in Delta Dunarii

  Actualitate
 • Minihotelul din orasul Negru Voda reabilitat in proportie de 80%

  Actualitate
 • In atentia locuitorilor din Navodari. Se depun cererile pentru tichetele sociale acordate de Paste

  Actualitate
 • Infrastructura si acces la utilitati pentru cetatenii comunei Independenta

  Actualitate
 • Articole din aceeasi categorie

 • Subvențiile sunt pentru fermierii corecți! Oricâte subvenții am da, eficiența lor este mai mică din cauza fraudei!

  Actualitate
 • Șoc la Siliștea! 15 persoane au viză de flotant la adresa candidatului PNL la funcția de primar

  Actualitate
 • Cîțu: Vom crește alocațiile pentru copii de la 1 august cu 15 %

  Actualitate
 • Încep concedierile printre bugetari! Cine e trecut pe lista neagră? S-a ajuns deja la proteste în stradă

  Actualitate
 • Operatorii economici pot solicita Certificatele de Situație de Urgență! Se eliberează exclusiv ONLINE și GRATUIT!

  Actualitate
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771