Infrastructura si acces la utilitati pentru cetatenii comunei Independenta

Martie 2017, Adrian Nicarel

Administratie locala

Proiectele ce au ca obiectiv reabilitarea si modernizarea infrastructurii in comuna Independenta reprezinta o prioritate investitionala pentru edilul Marius Stefan din dorinta de a le oferi locuitorilor acestei comune posibilitatea de a avea acces la utilitatile care creaza un mod de viata mai bun si mai usor.


"Asteptam deschiderea sesiunii, pentru depunerea pe Masura 7.2 la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a proiectului de asfaltare a drumurilor din localitatea Independenta. Proiectul prevede reabilitarea prin asfaltare a aproximativ 10 kilometri de drum", a declarat edilul comunei Independenta, Marius Stefan.

Conducerea Primariei Independenta ne-a marturisit ca in prezent sunt 21 de strazi care au ramas neasfaltate, drumuri de pamant care nu au fost pietruite. "S-a solicitat si speram sa primim sprijinul Consiliului Judetean Constanta pentru proiectele pe care dorim sa le demaram", a mai declarat pentru publicatia Graiul Dobrogei, edilul Marius Stefan.

In ceea ce priveste infrastructura din comuna Independenta, primarul comunei, ne-a marturisit ca este nemultumit ca proiectul ce vizeaza implementarea sistemului de alimentare cu apa in localitatile Fantana Mare si Tufani a fost predat de fosta administratie locala pentru executie catre RAJA S.A. "Proiectul primise finantare de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice iar lucrarile erau in prag de demarare dar a fost predat catre RAJA si din acest motiv nu vom mai putea solicita fonduri de la bugetul de stat pentru aceste lucrari de intrastructura. Asteptam ca S.C. RAJA sa execute lucrarile pentru ca locuitorii celor doua sate sa beneficieze de apa potabila", a mai precizat edilul.

In alta ordine de idei, autoritatile locale doresc construirea unei platforme ecologice pentru depozitarea gunoiului de grajd. Proiectul este unul foarte necesar pentru ca gunoiul provenit de la toate gospodariile in care se cresc animale, sa nu fie depozitat la intamplare. Potrivit edilului comunei Independenta, Marius Stefan in prezent se lucreaza la identificarea unui teren pe care sa se poata construi aceasta platforma de colectare a gunoiului de grajd. Administratia locala din comuna Independenta va demara procedurile de obtinere a fondurilor necesare pentru construirea platformei dar si achizitionarea utilajelor necesare pentru colectarea gunoiului.

Articole din editia din data de Martie 2017

 • Licitatia pentru Sala Polivalenta din Constanta ar putea fi reluata

  Administratie locala
 • Sezonul estival va fi deschis mai devreme pe LITORAL si in Delta Dunarii

  Administratie locala
 • Minihotelul din orasul Negru Voda reabilitat in proportie de 80%

  Administratie locala
 • In atentia locuitorilor din Navodari. Se depun cererile pentru tichetele sociale acordate de Paste

  Administratie locala
 • Infrastructura si acces la utilitati pentru cetatenii comunei Independenta

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Reșit Taner în perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771