De Dragobete, Iubeste Romaneste la Cumpana

Februarie 2017, Mirela Ionita

Social

Consiliul Local al comunei Cumpana, reprezentat legal prin persoana primarului, Mariana Gaju, avandu-l alaturi pe Maestrul Liviu Manolache, locuitor al comunei Cumpana, organizeaza cu prilejul Sarbatorii tineretii si a iubirii Dragobetele, in ziua de vineri, 24 februarie 2017, ora 17:00, spectacolul folcloric intitulat "De Dragobete - Iubeste Romaneste!"

Incepand cu ora 17:00, in sala de spectacole a Casei de Cultura din Cumpana, va avea loc un minunat spectacol sustinut de membrii Ansamblurilor Folclorice "Romancuta" si "Mugurasii Cumpenei", Scoala de Dans Laura Bogorodea, Scoala de "Balet Nicolae Spirescu", alaturi de solistii Catalin Campanu, Stefania Luzinschi si Elena Iordan. Cei prezenti vor fi incantati cu dulceata versului si a cantecului de artisti precum: Ileana Sipoteanu, Mirela Pana, Elena Platica, Ionut Dulgheriu. Spectatorii se vor bucura de un regal artistic, intr-un spectacol plin de emotie, de sensibilitate.

"Locuitorii comunei Cumpana sunt buni romani, care respecta cu sfintenie traditiile romanesti. De aceea, aceasta sarbatoare, la fel ca si alte evenimente, este bine primita de localnici. Organizam aceasta petrecere pentru a reaminti tinerilor de origini" a precizat edilul comunei Mariana Gaju.

De Dragobete, cuplurile tinere si varstnice se intalnesc pentru ca iubirea lor sa tina tot anul, precum a pasarilor ce se "logodesc" in aceasta zi, pentru a omagia perpetuarea vietii pe pamant, pentru pastrarea vie a dragostei unul fata de celalalt si a dragostei fata de semeni. "Suntem convinsi ca, indiferent de varsta, sufletul ramane vesnic tanar si indragostit, motiv pentru care ii asteptam pe locuitorii comunei Cumpana sa fie alaturi de noi pentru a sarbatori impreuna dragostea, cel mai sublim sentiment al omului", a mai precizat edilul comunei Cumpana.

Articole din editia din data de Februarie 2017

 • Teodor Melescanu: Guvernul are obligatia sa gaseasca solutii pentru penitenciare, gradul de ocupare este de 200%

  Social
 • Premierul Grindeanu: Ministerul Sanatatii a fost notificat de un an pe lipsa unor medicamente si nu s-a luat nicio masura

  Social
 • Aeroporturile Henri Coanda si Baneasa, in topul european al cresterii traficului aerian in anul 2016

  Social
 • Scoala Gimnaziala "George Enescu" din Navodari. Zilele portilor deschise pentru parinti si prescolari

  Social
 • Delfinariul Constanta are 3 spectacole programate astazi. Intrarea este de doar 3 lei pentru cei mici

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural „Nu am făcut destul” ajunge în Constanța

  Social
 • Elevii premianți din Vulturu în tabără la Câmpulung Moldovenesc

  Social
 • Copiii din Cerchezu în vizită la Aqua Magic

  Social
 • Doi copii orfani botezați la Cumpăna

  Social
 • Vacanță de vis pentru copiii din Grădina

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771