Extindere sistem de canalizare in comuna Tuzla

Februarie 2017, Mirela Ionita

Administratie localaPrimaria comunei Tuzla cuprinde in agenda sa proiecte privind dezvoltarea comunei din punct de vedere al infrastructurii, dar si dezvoltarea acesteia pe plan cultural, educativ si turistic.

Edilul Taner Resit a declarat pentru publicatia Graiul Dobrogei ca a fost depusa documentatia la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice prin Programul National de Dezvoltare Locala pentru introducerea in toata localitatea Tuzla a sistemului de canalizare si racordarea gospodariilor la acesta. Sistemul de canalizare se va intinde pe o distanta de 17 km si va folosi statia de epurare existenta. Dupa finalizarea lucrarilor de introducere a sistemului de canalizare, autoritatile locale vor demara lucrarile de asfaltare a strazilor de ramificatie din interiorul comunei.

In acest an, autoritatile locale din comuna Tuzla, doresc implementarea proiectului ce are in vedere construirea parcului de agrement. Actele acestui proiect sunt perfectate de firma Lidl, iar toate cheltuielile sunt suportate de catre aceasta. Primaria a contribuit cu terenul, iar parcul va ocupa o suprafata de peste 3.500 metri patrati. Terenul se localizeaza in zona Visinoaie, intre strazile Postei si Eternitatii. Parcul va fi amenajat cu bancute si se vor monta stalpi de iluminat.

In alta ordine de idei, pe plan cultural-artistic, educativ si social, activitatile desfasurate in cadrul Centrului pentru Tineret Ion Creanga din comuna Tuzla initiate de Asociatia Stratonis continua cu succes datorita sprijinului oferit de Primaria si Consiliul Local Tuzla.

Vineri, 10 februarie, in cadrul Centrului pentru Tineret Ion Creanga, Asociatia Stratonis a organizat Sezatoarea "Vine, vine Primavara".

"Copii, mamici, bunicute sau bunici, ca esti mic sau foarte mare, vreau sa vii la a noastra sezatoare. Coasem, impletim, cantam, crosetam sau recitam, iar de nu stim de nici una, pur si simplu asistam" - a fost mesajul pe care Maria Damian Pascal, administratorul centrului l-a transmis persoanelor interesate sa participe la sezatoarea romaneasca.

In cadrul activitatii a avut loc o prezentare de lucrari si piese populare, dar si o prezentare de tehnica de lucru, datina si obiceiuri despre Martisor.

Dakini Festival Tuzla 2017 cel mai mare eveniment de pe litoralul romanesc

In perioada 29 iunie - 2 iulie 2017, va avea loc cel mai mare proiect, cu impact turistic, cel mai mare festival de pe litoralul romanesc, editia I a evenimentului Dakini Festival.

La acest festival vor participa o suta de artisti internationali. Pentru acest eveniment, vor fi amplasate patru scene pentru desfasurarea concertelor de muzica, corturi special amenajate pentru atelierele spirituale, locuri de parcare, restaurante dar si locuri de joaca pentru copii. Acest eveniment aduce pe malul Marii Negre un concept ce imbina muzica cu libertatea intr-un mediu cat mai aproape de natura.

Locul ales pentru acest festival are o suprafata de 15 hectare pe malul marii, spatiu ce va fi pus la dispozitie de catre Primaria Tuzla. La acest eveniment sunt asteptati 30.000 de participanti. Biletele sunt puse deja in vanzare pe site-ul www.eventim.ro, iar detaliile sunt postate pe pagina de facebook Dakini Festival 2017.

Acest mare eveniment reprezinta o ocazie pentru comuna Tuzla pentru a se evidentia pe harta agroturismului.

Album foto

 • Articole din editia din data de Februarie 2017

 • Ministrul Economiei, in vizita oficiala la Mangalia

  Administratie locala
 • Aeroportul Mihail Kogalniceanu ar putea primi un sprijin de aproape 23 de milioane de lei de la bugetul central. Vezi ce conditii trebuie sa indeplineasca!

  Administratie locala
 • Ziua comunei Vulturu sarbatorita prin muzica, dans si activitati interactive

  Administratie locala
 • Sala de fitness si forta pentru locuitorii comunei Silistea

  Administratie locala
 • Universitatea "Ovidius" si-a stabilit taxele de scolarizare. Cele mai mari, la Medicina, Farmacie si Medicina Dentara

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Campania „Comune Curate” ajunge în comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771