La multi ani, Centrul pentru Tineret "Ion Creanga" Tuzla!

Noiembrie 2016, Mirela Ionita

Social

In data de 13 noiembrie, Centrul pentru Tineret "Ion Creanga", din comuna Tuzla, a aniversat trecerea a doi ani frumosi si plini de emotie si realizari, de la infiintare.

Sala de spectacole, spatiu pentru creatie, cinematograf, biblioteca, toate acestea ce formeaza Centrul "Ion Creanga" al comunei Tuzla, bucura, de doi ani de zile sufletele iubitorilor de versuri, proza, teatru, cantec sau dans, da nastere noilor talente si dezvolta personalitati.
De ziua aniversara, Centrul pentru tineret din comuna Tuzla a rasunat de cantec si de bucurie. Administratorul centrului, Maria Damian Pascal impreuna cu copiii, dar si cu parinti, cadrele didactice, instructorii si reprezentantii administratiei locale, au trecut in revista si au retrait amintirile frumoase, emotiile si bucuria evenimentelor, aplauzele si cuvintele de lauda. Copiii au cantat "La multi ani!" si si-au pus o dorinta impreuna, ca centrul sa le ofere si de acum incolo cel putin tot atat de multe momente frumoase.
Administratorul Centrului pentru tineret "Ion Creanga" din comuna Tuzla, Maria Damian Pascal, a tinut sa multumeasca din toata inima "celor care ati fost parteneri la evenimente - actori, artisti plastici, muzicieni, scriitori. Doresc sa multumesc cadrelor didactice de la Scoala Tuzla, colegilor si administratiei locale Tuzla, primarului Resit Taner, copiilor si parintilor; voluntarilor si sponsorilor, cu multa recunostinta. Aplauze pentru toti!", pentru munca si pasiunea daruite de-a lungul acestor doi ani.
"Au fost doi ani cu multe povesti, de scena si de viata! La multi ani, Centru pentru Tineret "Ion Creanga" Tuzla! Sa te stapaneasca sanatosi locuitorii acestei localitati, sa ai scena si publicul tot asa cum ai inceput!", i-a urat Centrului, administratorul Maria Damian Pascal.

Ziua Dobrogei sarbatorita la Centrul Pentru Tineret "Ion Creanga" Tuzla
Luni, 14 noiembrie, Centrul pentru Tineret din comuna Tuzla a sarbatorit Ziua Dobrogei! Membrii Asociatiei Stratonis si partenerii, au pregatit un eveniment special dedicat acestei zile de sarbatoare. La acest eveniment au fost invitati: Cristian Cealera, Adrian Trica si Mihaela Florescu.
Incepand cu ora 11:00, cei prezenti au admirat vernisajul de pictura "Peisaje Dobrogene" - realizat de artistul Mihaela Florescu; au luat parte la momentul deosebit "Dobrogea - un taram minunat multicultural - sustinut de psihologul Adrian Trica, dar si la prezentarea primul roman istoric al Dobrogei "La marginea imperiului - Origini", autor Cristian Cealera.
Asociatia Stratonis, administratorul Centrului pentru Tineret "Ion Creanga" Maria Damian Pascal au multumit domnului primar Resit Taner si Consiliului Local Tuzla pentru sustinerea proiectelor cultural-artistice, celor prezenti si invitatilor.

Album foto

 • Articole din editia din data de Noiembrie 2016

 • La multi ani, Centrul pentru Tineret "Ion Creanga" Tuzla!

  Social
 • Lucrari de modernizare a infrastructurii din comuna Comana

  Social
 • Investitii in educatie in comuna Topraisar

  Social
 • S-a aprobat finantarea proiectului de reabilitare prin asfaltare a strazilor din Negru Voda

  Social
 • Pregatiri pentru clipe de poveste in comuna Agigea

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria municipiului Medgidia marchează Ziua Universală a Iei Românești

  Social
 • Un moment de solidaritate

  Social
 • Locuitorii din Siliștea au primit semințe și răsaduri pentru înființarea grădinilor

  Social
 • Ziua Internaţională a Familiei marcată la Cumpăna

  Social
 • Sprijin pentru locuitorii din comuna Dobromir, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771