S-a aprobat finantarea proiectului de reabilitare prin asfaltare a strazilor din Negru Voda

23 Noiembrie 2016, Mirela Ionita

Administratie locala

Autoritatile locale din orasul Negru Voda, au primit minunata veste prin care au fost instiintati ca s-a finalizat procesul de evaluare a cererii privind finantarea proiectului: "Cresterea accesibilitatii la reteaua TEN-T in aria transfrontaliera Negru Voda General Tohevo" si ca se va acorda sprijinul financiar necesar pentru demararea acestuia.

Ziua de 15 noiembrie a oferit conducerii administratiei locale din orasul Negru Voda o mare bucurie. In aceasta zi, edilul Petre Urziceanu a primit o scrisoare de notificare, privind selectarea pentru finantare a proiectului cu titlul: "Cresterea accesibilitatii la reteaua TEN-T in aria transfrontaliera Negru Voda General Tohevo". Aceasta scrisoare a fost trimisa de catre reprezentantii Biroului Regional pentru Cooperarea Transfrontaliera Calarasi pentru Granita Romania-Bulgaria; Calarasi, zona Chiciu, parte din cladirea principala a imobilului reprezentand sediul Serviciului Public Transport Fluvial de Marfuri si Calatori la P.C.T.F. Calarasi(Romania) Silistra(Bulgaria).
Edilul orasului Negru-Voda, Petre Urziceanu, a fost informat ca s-a finalizat procesul de evaluare, iar sprijinul financiar acordat pentru implementarea proiectului depus este de 7.937.427,41 euro din care 6.746.813,3 euro din Fondul European de Dezvoltare Regional si 1.031.865,56 euro cofinantare nationala.
Prin proiectul "Cresterea accesibilitatii la reteaua TEN-T in aria transfrontaliera Negru-Voda General Tohevo" din cadrul programului "Interreg Va Romania Bulgaria 2014-2020" se vor realiza lucrari de asfaltare pe strazile: str. Cerealelor, Aleea acces Soseaua Constantei, str. Crinului, str. Depozitelor, Alee acces str. Depozitelor 1, Alee acces str. Depozitelor 2, str. Fundaturii, str. Garii, Alee acces str. Garii, Alee acces soseaua Mangaliei, str. Merilor, str. Morii, Alee acces str. Morii, str Nordului, str. Pietii, Aleea Viilor, str. Principala, Drumul Comunal 14, str Platformei, str. Aleea Platformei, str. alee acces str. Garii, str. Prunilor, str. Sanatatii 1, str. Sanatatii 2, str. Scurta, str. Teilor, str. Scolii, str. Triunghiului, str. Vaii, str. Viilor.
Conducerea administratiei locale, sfatuieste proprietarii de imobile cu adresa pe strazile ce urmeaza a fi asfaltate, sa isi realizeze racordurile la reteaua de utilitate publica pana la data in care se va instaura garantia lucrarilor ce vor fi realizate.
Edilul Primariei Negru Voda ne-a informat ca prin acest proiect se vor construi si accesele pietonale si auto catre gospodarii, dar si faptul ca in cadrul acestuia este prinsa si achizitionarea unei masini utilitare multifunctionala ce va fi folosita pentru intretinerea drumurilor.
Edilul orasului Negru Voda, Petre Urziceanu, a declarat pentru ziarul "Graiul Dobrogei", ca are proiecte pregatite si ca va munci si va demara lucrari si pentru locuitorii din satele ce apartin de orasul Negru Voda, pentru imbunatatirea conditiilor de trai si ridicarea standardelor de viata.

Articole din editia din data de 23 Noiembrie 2016

 • La multi ani, Centrul pentru Tineret "Ion Creanga" Tuzla!

  Administratie locala
 • Lucrari de modernizare a infrastructurii din comuna Comana

  Administratie locala
 • Investitii in educatie in comuna Topraisar

  Administratie locala
 • S-a aprobat finantarea proiectului de reabilitare prin asfaltare a strazilor din Negru Voda

  Administratie locala
 • Pregatiri pentru clipe de poveste in comuna Agigea

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771