Comuna Saligny, supravegheata video permanent

Noiembrie 2016, Mirela Ionita

Administratie locala

Pentru siguranta cetatenilor din comuna Saligny, conducerea Primariei a dorit ca domeniul public sa fie monitorizat si supravegheat video in mod permanent, in acest fel venind si in ajutorului politistului de proximitate.

Administratia locala a hotarat supravegherea comunei Saligny prin intermediul camerelor de filmat ce functioneaza prin fibra optica. Supravegherea comunei este monitorizata in permanenta de un paznic de serviciu. In toate cele trei sate ale comunei: Saligny, Faclia si Stefan cel Mare exista in total zece puncte de supraveghere.
Sistemul de supraveghere ajuta autoritatile locale si nu numai, in cazul producerii, dar si pentru preintampinarea evenimentelor neplacute, pentru prevenirea infractionalitatii si pentru crearea sigurantei cetatenilor si a gospodariilor acestora.
In alta ordine de idei, edilul comunei Saligny, Ion Beiu, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei ca: "S-a finalizat proiectul prin care va fi construita sala de sport, urmand procedura de achizitie, iar pana in luna decembrie a acestui an dorim sa demaram lucrarea in functie de conditiile meteorologice".
Sala va avea o suprafata de peste 200 metri patrati si va fi amplasata in curtea Scolii Gimnaziale cu clasele I-VIII din Saligny, langa gradinita. Sala va fi acoperita si va fi folosita pentru activitatile sportive ale elevilor mai ales pe timpul iernii. De aceasta vor beneficia aproximativ 300 de elevi. Sala va fi dotata cu teren de fotbal, baschet, se vor monta cosuri si porti. Investitia are o valoare de aproximativ 5.000.000 lei si se va realiza cu fonduri de la Consiliul Judetean Constanta.
Seful administratiei locale Saligny ne-a mai marturisit ca in decursul acestei saptamani se va incheia lucrarea de construire a statiilor de autobuz din comuna: una la Sligny si una in comuna Faclia dar si marcarea trecerilor de pietoni. Tot potrivit edilului Ion Beiu, am aflat ca in prezent exista retea de internet in toate locurile de joaca, iar orice persoana poate beneficia de internet gratuit in aceste spatii special amenajate.


Articole din editia din data de Noiembrie 2016

 • Reabilitarea drumurilor din localitatea Satul Nou, comuna Oltina

  Administratie locala
 • "Scoala Altfel" in cadrul Liceului Regele Carol I din comuna Ostrov

  Administratie locala
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Administratie locala
 • Administratia locala Pestera investeste pentru evitarea pagubelor provocate de inundatii si pentru repararea celor existente

  Administratie locala
 • Ziua Dobrogei marcata la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771