Modernizare trama stradala in comuna Cobadin

Noiembrie 2016, Mirela Ionita

Administratie locala

Administratia locala Cobadin demareaza procedurile necesare pentru implementarea proiectului ce are in vedere modernizarea tramei stradale in localitatile Cobadin si Viisoara si pentru care au semnat cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, contractul de finantare.

In data de 9 noiembrie s-a semnat contractul de finantare pentru acordarea ajutorului financiar nerambursabil in conditiile Programului National pentru Dezvoltare Rurala, intre Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (A.F.I.R.) si administratia locala a comunei Cobadin, reprezentata de edilul Cornel Cocos. Finantarea are ca obiectiv punerea in aplicare a proiectului "Modernizare trama stradala comuna Cobadin, localitatile Cobadin si Viisoara". Acum ca s-a incheiat contractul pentru finantare, administratia locala isi asuma obligatia de implementare a proiectului.
"Ne grabim in ceea ce priveste demararea procedurilor de implementare si executie a proiectului. Lucrarea va fi demarata in primavara si se va realiza pe o distanta de 8,2 kilometri in comuna", a declarat edilul comunei Cobadin, Cornel Cocos.
Valoarea totala eligibila a proiectului este de maximum 4.419.771,56 de lei, echivalentul a maximum 976.961 euro.

Lucrari finalizate la putul din Negresti
Luni, 14 noiembrie s-a realizat receptia finala a lucrarii de forare a putului de alimentare cu apa din satul Negresti. Acesta are o adancime de 265 de metri. Lucrarile de forare a putului s-au incheiat, dupa ce specialistii au analizat probele de calitate a apei si debitul acestuia si au constatat ca indicii sunt foarte buni. Administratia locala Cobadin lucreaza in continuare la introducerea sistemului de alimentare cu apa potabila din satul Negresti.
"In privinta finantarii asteptam ca si la proxima sedinta de Guvern sa fie repartizate sume si pentru lucrarea respectiva dar si pentru continuarea lucrarilor la scoala noua din Viisoara cu clasele I-VIII", a mentionat edilul Cornel Cocos.
Seful administratiei publice a mai mentionat pentru publicatia nostra ca pana la sfarsitul lunii noiembrie se va atribui lucrarea de amenajare trotuarului pe strada Primaverii pe o lungime de 1,5 kilometri. Aceasta investitie se va realiza cu fonduri de la bugetul local.

Articole din editia din data de Noiembrie 2016

 • Reabilitarea drumurilor din localitatea Satul Nou, comuna Oltina

  Administratie locala
 • "Scoala Altfel" in cadrul Liceului Regele Carol I din comuna Ostrov

  Administratie locala
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Administratie locala
 • Administratia locala Pestera investeste pentru evitarea pagubelor provocate de inundatii si pentru repararea celor existente

  Administratie locala
 • Ziua Dobrogei marcata la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Campania „Comune Curate” ajunge în comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771