Lucrarile de asfaltare a drumurilor din comuna Topraisar se apropie de final

26 Octombrie 2016, Mirela Ionita

Administratie locala

Primarul comunei Topraisar, Stelian Gheorghe ne-a marturisit ca lucrarea de asfaltare a drumurilor se va finaliza in scurt timp. In prezent se fac legaturile a strazilor asfaltate in intersectii. Edilul preconizeaza ca receptia lucrarii se va realiza la sfarsitul lunii octombrie.

Investitia ce a vizat modernizarea si asfaltarea a aproximativ 9 kilometri de strazi de interes local din Topraisar in cadrul proiectului "Modernizare si reabilitare drumuri" a fost realizata cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.
Pe langa asfaltarea celor noua kilometri, in cadrul investitiei, s-au amenajat 127 de camine la cota si 37 de rigole carosabile. Strazile mentionate in proiect pentru modernizare au fost: Muscatei, Mereni, Trandafirului, Garofitei, Brandusei, Spicului, Scolii, Piersicului, Macului, Dobrogei, Bujorului, Caisilor, Zambilelor, Panselutei, Cretei, Crinului, Stejarului, Plopilor, Narcisei, Scurta, Grausorului, Soarelui, Victoriei.
Alesii comunei Topraisar au declarat pentru publicatia noastra ca, in prezent exista strazi care se afla in curs de amenajare si care urmeaza sa fie asfaltate. Una dintre acestea este strada Trompeta care a fost deteriorata din cauza introducerii sistemului de canalizare si a celor de alimentare cu apa.
In alta ordine de idei, vorbind despre lucrarile demarate in comuna Topraisar, edilul Stelian Gheorghe ne-a marturisit ca se lucreaza la realizarea investitiilor la nivelul unitatilor de invatamant, mai exact se lucreaza la reabilitarea si modernizarea Scolii cu clasele I-IV, scoala veche din localitatea Topraisar. Pana in prezent s-au schimbat geamurile si usile, s-a inlocuit tamplaria de lemn cu termopan. In interior s-au realizat reparatii curente si lucrari de igienizare a cladirii. La exterior s-au realizat reparatiile necesare dar si lucrari de zugravire. Acoperisul unitatii scolare este construit din placi de azbociment, iar autoritatile locale intentioneaza schimbarea completa a acestuia. In prezent se realizeaza studii privind acoperisul scolii primare, iar in cazul in care se va considera ca necesita reparatii majore, acesta va fi inlocuit.
Investitia se realizeaza cu fondurile unitatii scolare la care a contibuit si Primaria comunei Topraisar cu fonduri de la bugetul local.

Articole din editia din data de 26 Octombrie 2016

 • Lucrarile de asfaltare a drumurilor din comuna Topraisar se apropie de final

  Administratie locala
 • Copiii din Cerchezu vor invata in gradinita noua

  Administratie locala
 • Primaria Baraganu risca sa restituie fondurile primite pentru contruirea eolienei si a statiei de biogaz

  Administratie locala
 • Dezvoltarea turistica a statiunii balneare Techirghiol

  Administratie locala
 • Reabilitarea, modernizarea si extinderea Scolii I-IV din localitatea Darabani

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771