Primaria Amzacea demareaza construirea podetelor

Octombrie 2016, Catalin Sandulescu

Administratie locala

Administratia locala se ocupa de proiectele ce vizeaza dezvoltarea infrastructurii avand ca scop implicit dezvoltarea comunei.
Conducerea Primariei Amzacea a declarat pentru publicatia nostra ca in cel mai scurt timp, vor fi demarate lucrarile de asfaltare a trei kilometri, din lungimea strazii principale a localitatii Casicea. Edilul Constantin Radu a mai declarat ca in prezent se lucreaza la un proiectul ce prevede asfaltarea tuturor strazilor din comuna Amzacea.
Administratia locala si-a propus demararea lucrarilor de realizare a patru podete care traverseaza canalul de colectare a apelor pluviale. Acestea vor avea o latime de 4 metri facilitand astfel si circulatia autovehiculelor. Aceste podete vor fi realizate prin lucrari de betonare.
Autoritatile locale au realizat un podet in localitatea General Scarisoreanu, si urmeaza sa inceapa lucrarile in localitatea Amzacea. Investitia se realiza prin Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta (RAJDP Constanta). Pentru aceasta lucrare se vor folosi fonduri de la Consiliul Judetean Constanta si de la bugetul local al Primariei comunei Amzacea.
Primarul Constantin Radu nu ii lasa pe copii fara conditii optime
In tot acest timp, seful administratiei locale Amzacea nu scapa din vederea situatia unitatilor de invatamant. Edilul comunei se lupta pentru a gasi o solutie in ce priveste gradinita din localitatea Casicea care in prezent este racordata la reteaua de energie electrica 2,20V. Edilul comunei ne-a marturisit ca va face orice este posibil pentru ca cei mici sa beneficieze de caldura in incinta gradinitei pe toata perioada sezonului rece.
"Nu ii las pe copii! Am facut sesizare la S.C. Enel Distributie S.R.L. pentru a realiza trecerea energiei electrice de la 2,20V la 3,80V, deoarece doar in acest mod, centrala electrica va putea functiona. In prezent, in salile de clasa ale gradinitei este o temperatura de 15-16 grade. Temperatura va scadea, iar copiii nu pot sta in frig in timpul orelor de curs. Daca cei de la reteaua de distributie a energiei electrice nu vor veni sa faca modificarile necesare, vom achizitiona o centrala care sa functioneze cu energie electrica de 2,20V sau calorifere electrice care sa functioneze cu energia electrica existenta. Cu siguranta vom gasi cea mai buna solutie pentru ca cei mici sa beneficieze de conditii optime absolut necesare", a declarat edilul comunei Amzacea, Constantin Radu.

Articole din editia din data de Octombrie 2016

 • Lucrarile de asfaltare a drumurilor din comuna Topraisar se apropie de final

  Administratie locala
 • Copiii din Cerchezu vor invata in gradinita noua

  Administratie locala
 • Primaria Baraganu risca sa restituie fondurile primite pentru contruirea eolienei si a statiei de biogaz

  Administratie locala
 • Dezvoltarea turistica a statiunii balneare Techirghiol

  Administratie locala
 • Reabilitarea, modernizarea si extinderea Scolii I-IV din localitatea Darabani

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771