Lucrarile de modernizare a infrastructurii rutiere din comuna Topraisar continua in ritm alert

28 Septembrie 2016, Catalin Sandulescu

Administratie locala

Conducerea Primariei Topraisar isi concentreaza toata atentia asupra proiectelor ce au in vedere reabilitarea si modernizarea drumurilor din comuna. Autoritatile locale doresc sa le ofere cetatenilor din comuna Topraisar conditii de trai din ce in ce mai bune deoarece nevoile si cerintele locuitorilor cresc.

In prezent, lucrarile de asfaltare a drumurilor din localitatea Topraisar continua si se vor finaliza la sfarsitul lunii octombrie. Lucrarile de modernizare si asfaltare a aproximativ 9 kilometri de strazi de interes local din Topraisar din cadrul proiectului "Modernizare si reabilitare drumuri", se realizeaza cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.
In cadrul investitiei, pe langa asfaltarea celor noua kilometri se vor amenaja 37 de rigole carosabile si 127 de camine la cota. Strazile mentionate in proiect pentru modernizare sunt: Muscatei, Mereni, Trandafirului, Garofitei, Brandusei, Spicului, Scolii, Piersicului, Macului, Dobrogei, Bujorului, Caisilor, Zambilelor, Panselutei, Cretei, Crinului, Stejarului, Plopilor, Narcisei, Scurta, Grausorului, Soarelui, Victoriei.
Tot in ceea ce priveste infrastructura rutiera, pe data de 20 iulie 2016 s-a depus la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) proiectul pentru asfaltarea a sase kilometri de drumuri in comuna, investitie ce se va realiza cu bani de la Uniunea Europeana.
Alesii Primariei le ureaza succes tuturor copiilor care au intrat in noul an scolar si mai ales celor care invata in Liceul Tehnologic Topraisar si Scoala Generala cu clasele I-VIII, in scolile cu clasele I-VIII Movilita si Biruinta, Scoala cu clasele 0-IV din Potarnichea si gradinitele de care beneficiaza toate localitatile ce compun comuna Topraisar.
Administratia locala multumeste si Consiliului Judetean Constanta care a oferit elevilor cu clasele 0-VIII din comuna, un ajutor enorm reprezentat de ghiozdane si rechizite gratuite.

Articole din editia din data de 28 Septembrie 2016

 • Raed Arafat vorbeste despre un proiect care vizeaza pregatirea a doua spitale pentru cutremur

  Administratie locala
 • Afgan ascuns sub un camion, descoperit in punctul de frontiera de la Negru Voda

  Administratie locala
 • Elevii din Mangalia pot obtine burse ca sa studieze in SUA

  Administratie locala
 • Lucrarile de modernizare a infrastructurii rutiere din comuna Topraisar continua in ritm alert

  Administratie locala
 • Si prescolarii constanteni primesc tichete sociale. Iata in ce conditii!

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771