Apa potabila si iluminat public in cartierul nou din satul General Scarisoreanu

Septembrie 2016, Radu Petric

Administratie locala

Autoritatile locale din comuna Amzacea lucreaza pentru realizarea investitiilor ce au ca scop modernizarea si dezvoltarea infrastructurii. Acestea depun eforturi pentru a le asigura locuitorilor comunei utilitatile necesare unui trai de viata mai bun. In prezent administratia locala se ocupa de asigurarea utilitatilor pentru locuitorii din cartierul nou din satul General Scarisoreanu, comuna Amzacea.

In localitatea General Scarisoreanu, autoritatile locale din comuna Amzacea au demarat lucrarile de introducere a sistemului de alimentare cu apa in cartierului nou din sat. Conducta principala va fi introdusa pe o distanta de 500 m, urmand ca mai apoi locuitorii sa se racordeze la aceasta prin intermediul firmei S.C R.A.J.A S.A.
Pe lista de prioritati a conducerii Primariei Amzacea privind acest nou cartier se afla si iluminatul public. Administratia locala va demara lucrari de montare a stalpilor de iluminat pentru ca cetatenii ce au resedinta in acest cartier sa poata circula si pe timp de noapte. Dupa montarea stalpilor, gospodariile existente se vor putea racorda la acestia.
In acest cartier nou din localitatea General Scarisoreanu, component al comunei Amzacea au fost date aproximativ 60 de loturi de teren pentru constructii. In prezent sunt un numar de 20 de case construite ce vor putea beneficia in cel mai scurt timp de toate utilitatile.
In ceea ce priveste infrastructura rutiera din acest cartier, drumul principal este in prezent pietruit, asigurand accesul catre gospodariile locuitorilor. Tot in acest sens administratia locala din comuna Amzacea asteapta sprijin din partea Consiliului Judetean Constanta pentru asfaltarea a 5 km de drum in localitatea Casicea.
Tot in vederea dezvoltarii si modernizarii infrastructurii dar si pentru dezvoltarea nivelului de trai pentru cetatenii din comuna Amzacea, se asteapta finantare pentru proiectul depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice ce vizeaza introducerea retelei de canalizare pe o distanta de 10 km si construirea unei statii de epurare in localitatea Amzacea.


Articole din editia din data de Septembrie 2016

 • Raed Arafat vorbeste despre un proiect care vizeaza pregatirea a doua spitale pentru cutremur

  Administratie locala
 • Afgan ascuns sub un camion, descoperit in punctul de frontiera de la Negru Voda

  Administratie locala
 • Elevii din Mangalia pot obtine burse ca sa studieze in SUA

  Administratie locala
 • Lucrarile de modernizare a infrastructurii rutiere din comuna Topraisar continua in ritm alert

  Administratie locala
 • Si prescolarii constanteni primesc tichete sociale. Iata in ce conditii!

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Reșit Taner în perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771