Lucrari de dezvoltare a comunei Vulturu

Septembrie 2016, Radu Petric

Administratie locala

Autoritatile locale Vulturu au demarat lucrari de modernizare si infrumusetare a comunei prin amenajarea de spatii verzi din dorinta de a dezvolta comuna si a crea oportunitati si o viata mai buna locuitorilor acesteia.

In comuna Vulturu, adminstratia publica locala a demarat lucrari de amenajare a spatiilor verzi. S-au montat jardiniere si bolarzi si s-au plantat flori de sezon.
In prezent se realizeaza reparatii la o magazie aflata in proprietatea primariei cu beneficiarii Legii 416/2001 cu drept de munca. Aceste reparatii curente se realizeaza cu fonduri de la bugetul local.
Administratia locala Vulturu lucreaza la intocmirea monografiei comunei, dar si la strategia de dezvoltare a comunei si a planului urbanistic local. Conducerea Primariei ne-a marturisit ca se doreste totodata si solutionarea cazului prevazut in Legea 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist.
Personal insuficient in Primaria Vulturu
Edilul comunei Vulturu ne-a marturisit ca Primaria se confunta cu o mare problema, lipsa personalului in administratie. In total, cu primar si viceprimar, in Primaria din comuna Vulturu lucreaza doar sapte persoane.
"Speram, cu toate ca nu credem, ca acest lucru se va intampla, ca se vor debloca posturile din administratia publica locala privind necesitatile fiecarei administratii, dandu-se posibilitatea ca si ordonatori principali de credite, sa angajam personalul necesar pentru rezolvarea tuturor problemelor cu care ne confruntam. Bineinteles o cauza a acestei probleme este reprezentata de nivelul foarte scazut de salarizare ce implica un dezinteres pentru ocuparea acestor posturi. De precizat ca in acest moment avem zece posturi pe organigrama, incluzand functiile de viceprimar si primar. Mai mult decat atat nu se acorda sporuri, norma de hrana, ore suplimentare, deconturi pentru persoanele ce locuiesc in alta localitate", a marturisit, ca un strigat de alarma, edilul comunei Vulturu, Eugen Marius Berbec.

Album foto

 • Articole din editia din data de Septembrie 2016

 • Lucrari de dezvoltare a comunei Vulturu

  Administratie locala
 • Concurs de taekwondo in orasul Harsova

  Administratie locala
 • Administratia locala Nicolae Balcescu sprijina educatia si viata spirituala

  Administratie locala
 • Autoritatile locale din Lumina se gospodaresc pentru reducerea costurilor

  Administratie locala
 • Clase noi si igienizate la deschiderea anului scolar in comuna Crucea

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Reșit Taner în perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771