Concurs de taekwondo in orasul Harsova

Septembrie 2016, Mirela Ionita

Social

Fiind un oras cu numeroase premii castigate la concursurile de taekwondo, in decursul anilor, in localitatea Harsova s-a organizat concursul "Cupa Harsova Taekwondo". Cluburi sportive din judet, dar si din toata tara s-au intalnit in orasul Harsova pentru a-si masura fortele.


Orasul Harsova a gazduit concursul "Cupa Harsova Taekwondo" Editia a XV a, care s-a desfasurat in sala de sport a orasului, pe data de 27 august. Acesta a inceput la ora 08:00 si au fost inscrise noua cluburi sportive din tara si doua din localitatea Harsova: C.S. Real Botosani, C.S. Gedo Team Bucuresti, C.S. Scorpion-Apahida Cluj, A.S.C. Lifestzle Bucuresti, C.S. Reactiv Bucuresti, C.S.C. Mihail Kogalniceanu, C.S.M. Dacia Mircea Voda, C.S. Dunarea Galati, A.S.C. Marina Constanta, C.S. Tae Keon Harsova, C.S. Asiart Harsova.
Concursul s-a desfasurat pentru trei categorii de varsta: copii, cadeti si juniori, dar si in doua categorii in functie de gradul de pregatire. Categoria B cuprinde centura alba pana la centura albastra, iar categoria A de la centura albastra pana la centura neagra. La categoria B podiumul a fost ocupat de: C.S.C. Mihail Kogalniceanu Locul I, C.S. Tae Keon Harsova Locul II, C.S.M Dunarea Galati Locul III. La categoria A castigatori au fost: C.S. Real Botosani Locul I, C.S.C Mihail Kogalniceanu Locul II, C.S. Reactiv Bucuresti Locul III.
Tot in ceea ce priveste viata sportiva a cetatenilor din Harsova mentionam ca a inceput campionatul de fotbal, iar echipa de fotbal a orasului a fost resuscitata. Autoritatile locale au demarat lucrari de amenajare a stadionului orasenesc; se tunde iarba de pe teren, se realizeaza reparatii si lucrari de varuire a vestiarelor la exterior. Duminica, 28 august la ora 11:00, echipa de fotbal Carsium Harsova a jucat impotriva echipei Vointa Cochirleni, in Liga a VI a a Campionatului Judetean de Fotbal. Din nefericire pentru sustinatorii echipei din orasul Harsova, meciul s-a finalizat cu scorul 3-1, victoria fiind a echipei Vointa Cochirleni.
In alta ordine de idei, in urma sedintei de Consiliu Local, ce a avut loc in data de 24 august, prin hotarare de consiliu s-a completat lista de investitii pentru oras, s-a aprobat rectificarea bugetului, s-a bugetat serviciul de proiectare aductiune a conductei de gaz in orasul Harsova. Tot in cadrul sedintei de consiliu s-a hotarat extinderea remizei I.S.U. Harsova prin servicii de proiectare. S-a hotarat extinderea cu doua clase a Liceului Teoretic Ion Cotovu, a Scolii Generale cu clasele I-IV, mansardarea Scolii Gimnaziale Nr.1 Harsova si extinderea Gradinitei cu Program Prelungit "Tic Pitic".
Igienizare pentru noul an scolar
In orasul Harsova, scolile se pregatesc de inceperea anului scolar. "La Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" se realizeaza reparatii, se reface intrarea in cladire si poarta. S-a zugravit cladirea si urmeaza sa se vopsesca gardul. La sala de sport a liceului s-au realizat lucrari de reparatie la acoperis dar si de zugravire. La scoala generala cu clasel I-VIII s-a refacut trotuarul din jurul cladirii", a precizat Viorel Ionescu, primarul orasului Harsova.
Lucrarile au fost facute din bugetul propriu al scolii, Primaria contribuind cu forta de munca.


Articole din editia din data de Septembrie 2016

 • Lucrari de dezvoltare a comunei Vulturu

  Social
 • Concurs de taekwondo in orasul Harsova

  Social
 • Administratia locala Nicolae Balcescu sprijina educatia si viata spirituala

  Social
 • Autoritatile locale din Lumina se gospodaresc pentru reducerea costurilor

  Social
 • Clase noi si igienizate la deschiderea anului scolar in comuna Crucea

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ziua Armistițiului, sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Primăria Fântânele va acorda stimulente financiare pentru întemeierea familiei și pentru nou născuți

  Social
 • Caravană de informare pentru persoanele cu dizabilități din comuna Vulturu

  Social
 • Ziua Armatei Române sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Primăria municipiului Medgidia își premiază cetățenii

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771