Circulatia pe Podul Agigea se inchide total, de la 1 septembrie

August 2016, Catalin Sandulescu

Actualitate

Circulatia pe podul de la Agigea va fi inchisa integral de la 1 septembrie, traficul urmand sa fie reluat, in conditii normale, pe doua benzi, pana la finele anului, a declarat Catalin Homor, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

"Podul de la Agigea e un pod a carui reabilitare a inceput de foarte mult timp. Lucrarile au fost sistate in 2014, deci e o problema istorica acolo. De la inceputul anului, podul de la Agigea a fost pe lista mea de prioritati, alaturi de groapa de pe autostrada Sibiu - Orastie si DN 76 Deva - Oradea. De la 1 septembrie, avem in plan inchiderea totala a circulatiei pe acest pod si sa se intre in plin cu lucrari de executie. Mai sunt doua hobane de schimbat si pana la sfarsitul anului sa redeschidem traficul in conditii normale, pe doua benzi, in conditii de siguranta. In paralel cu deschiderea traficului, vor mai fi lucrari de intretinere de genul protectii corozive, vopsitorii, dar se pot executa fara probleme", a spus Homor, citat de digi24.ro.

"Autostrada Soarelui va intra in reparatii"
Directorul general al CNADNR a anuntat, totodata, ca Autostrada Soarelui va intra in reabilitare in martie 2017, cu traficul restrictionat pe cate o banda, dar lucrarile vor fi gata pana la inceputul sezonului estival.
"Autostrada Soarelui va intra in reparatii. Este o portiune destul de perimata. Durata de viata a lucrarilor a expirat si dupa fiecare iarna apar gropi in zona. Mie nu imi place carpeala si in zona respectiva vom intra cu lucrari consistente, schimbarea intregului sistem rutier in profunzime. Nu va fi inchisa, ci doar restrictionat traficul pe cate o banda. Acest lucru se va intampla din martie sau de la inceputul sezonului de lucru 2017, pentru ca imediat dupa iarna sa nu facem carpeli, ci sa intram si sa facem lucrari de calitate. Lucrarile dureaza doua luni. Va fi gata pana in sezonul estival", a precizat directorul CNADNR.
Sursa: www.cugetliber.ro

Articole din editia din data de August 2016

 • Constanta a gazduit cel mai mare spectacol naval din 2016

  Actualitate
 • Soferii ar putea ramane pietoni pe viata daca sunt prinsi bauti la volan

  Actualitate
 • Circulatia pe Podul Agigea se inchide total, de la 1 septembrie

  Actualitate
 • Reabilitarea si modernizarea drumurilor din Cobadin

  Actualitate
 • Sedinta ordinara a Consiliului Local, pe 17 august, la Techirghiol

  Actualitate
 • Articole din aceeasi categorie

 • Șoc la Siliștea! 15 persoane au viză de flotant la adresa candidatului PNL la funcția de primar

  Actualitate
 • Cîțu: Vom crește alocațiile pentru copii de la 1 august cu 15 %

  Actualitate
 • Încep concedierile printre bugetari! Cine e trecut pe lista neagră? S-a ajuns deja la proteste în stradă

  Actualitate
 • Operatorii economici pot solicita Certificatele de Situație de Urgență! Se eliberează exclusiv ONLINE și GRATUIT!

  Actualitate
 • Măsuri extreme, în România. Ministrul de Interne, apel către românii din Diaspora / Se închid barurile și restaurantele, cafenelele, sălile de sport, saloanele de înfrumusețare

  Actualitate
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771