Incepe asfaltarea drumurilor in Saligny

16 August 2016, Mirela Ionita

Administratie locala

Deoarece se bucura de atragerea de fonduri, administratia locala din comuna Saligny, continua sa-si duca la indeplinire promisiunile facute in timpul campaniei electorale. Alesii locali nu lasa timpul sa treaca fara a se vedea rodul muncii. In perioada imediat urmatoare incep lucrarile de asfatare a drumurilor din Saligny.

Incepe asfaltarea celor 27 de km de drumuri din toata comuna Saligny. Pe data de 20 august, autoritatile locale Saligny vor incepe lucrarile de asfaltare a drumurilor. Primaria doreste ca in aceasta zi sa fie turnata prima masina de asfalt. Primele strazi care vor fi asfaltate sunt cele din Saligny: strada Tineretului, Scolii, Mecanizatorilor si Bisericii, dar urmeaza si cele din Faclia si Stefan cel Mare. Acest proiect se desfasoara cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP).
Tot datorita fondurilor pe care le-a obtinut, administratia locala din Saligny a inceput demersurile pentru construirea salii de sport. Investitia se realizeaza cu fonduri de la Consiliul Judetean Constanta, pe care autoritatile locale le-au primit, si cu fonduri de la bugetul local. Sala va fi amplasata in curtea scolii gimnaziale din localitate, pe o suprafata de peste 200 metri patrati. Aproximativ 300 de elevi vor beneficia de aceasta sala de sport. Pentru aceasta s-a realizat studiul de fezabilitate, iar acum urmeaza procedura de achizitie, proiectare si executie.
Edilul comunei Ion Beiu si viceprimarul Teleneanu Nicolae, se mandresc cu finalizarea locului de joaca din zona Tabara Faclia, promisiune facuta in timpul campaniei electorale. Locul de joaca a fost imprejmuit, s-a pus gazon si s-a turnat nisip pe spatiile unde au fost amplasate aparatele de joc, s-au montat tobogane pentru copii si bancute. Aceste lucrari au fost realizate cu bani de la bugetul local.
Comuna Saligny se dezvolta si evolueaza de la o luna la alta. Acest lucru se observa inca de la intrarea in localitatea Saligny, unde ne intampina un nou indicator. Cel vechi a fost distrus in totalitate de un accident de masina si a fost inlocuit cu banii primiti din asigurarea masinii implicate.
In alta ordine de idei alesii Primariei Saligny au achizitionat o lama pentru buldoescavatorul ce va fi folosit iarna la dezapezirea comunei.

Articole din editia din data de 16 August 2016

 • Constanta a gazduit cel mai mare spectacol naval din 2016

  Administratie locala
 • Soferii ar putea ramane pietoni pe viata daca sunt prinsi bauti la volan

  Administratie locala
 • Circulatia pe Podul Agigea se inchide total, de la 1 septembrie

  Administratie locala
 • Reabilitarea si modernizarea drumurilor din Cobadin

  Administratie locala
 • Sedinta ordinara a Consiliului Local, pe 17 august, la Techirghiol

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiect pentru construirea unei piețe de pește în Pecineaga

  Administratie locala
 • Amenajare loc de joacă în centrul orașului Negru Vodă

  Administratie locala
 • Capelă mortuară în localitatea Mireasa

  Administratie locala
 • Toate drumurile de pământ din localitatea Comana vor fi pietruite

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din Ciobanu pregătite pentru noul an școlar

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771