Administrație locală

Zi minunata la Aqua Magic pentru copiii din Vulturu

Din dorinta de a-i face fericiti si de a-i deconecta de la viata de la tara, Primaria Vulturu a organizat o excursie de o zi la cel mai mare parc acvatic din statiunea Mamaia Constanta. Administratia locala le-a oferit copiilor din comuna o zi plina de distractie la Aqua Magic.
Dupa un an de scoala plin de activitati, copiii au luat vacanta. Pentru a se bucura de copilarie, de timpul liber si de vara, autoritatile locale din comuna Vulturu, s-au gandit sa ii distreze pe cei 60 de copii scolari la parcul acvatic din statiunea Mamaia Constanta. Parcul acvatic din statiunea Mamaia, Aqua Magic, cuprinde piscine mici si locuri special amenajate pentru copii, piscina mare, un rau lenes si tobogane. Unul dintre tobogane a fost modernizat complet, tuburile sale care pleaca de la o inaltime de 11 m sunt transparente, iar alunecarea in bucle ofera viteza si o priveliste minunata a imprejurimilor.
Gasind locul potrivit, autoritatile locale le-au pregatit scolarilor doua excursii pline de distractie. Prima plimbare a fost organizata pe data de 14 iulie. Primaria Vulturu a planuit excursia gandindu-se la toate detaliile. A asigurat transportul, intrarea copiilor in parcul acvatic si mancarea. Toate acestea au fost posibile cu fonduri de la bugetul local.
„Urmatoarea iesire la Aqua Magic din statiunea Mamaia va avea loc pe data de 20 august, le vom asigura copiilor din nou toate conditiile necesare pentru o zi de vis”, a precizat Eugen Marius Berbec.
Desi este vacanta, administratia locala se gandeste si la inceperea noului an solar. In acest sens au demarat actiuni de igienizare a institutiilor de invatamant.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*