Primaria Navodari distribuie pachetele cu alimente de la UE

Iulie 2016, Radu Petric

Social

Reprezentantii Primariei Navodari reiau campania de acordare a ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana.

La Navodari, a inceput distribuirea pachetelor cu alimente de baza de la Uniunea Europeana. Alimentele vor fi impartite in perioada 18 - 22 iulie, la cele doua puncte de distributie din oras. Ajutoarele vor putea fi ridicate doar pe baza buletinului de identitate.
Produsele acordate sunt alimente de baza, precum faina, ulei, malai, zahar, conserve de carne de porc si vita, pate de ficat si paste fainoase. Ajutorul reprezinta o mana cereasca pentru multi navodareni cu venituri modeste. Autoritatile locale ne-au informat ca in doar cateva ore, peste 200 de persoane au venit sa isi ridice cutiile cu alimente.
Persoanele care beneficiaza de pachetele cu alimente le pot ridica pana vineri, 22 iulie, de la cele doua puncte de distributie din orasul Navodari. Unul dintre ele este la sediul S.C. Termica Distributie Navodari, de pe strada Dobrogei, iar al doilea pe strada Sanatatii nr. 3, la Directia de Asistenta Sociala. Distributia se va face in intervalele: luni miercuri: intre orele 09.00 12.00 si 12.30 15.00; joi: intre orele 09.00 12.00 si 12.30 17.00; vineri: intre orele 09.00 11.00.
Totodata, cei care doresc sa-si depuna dosarul se pot adresa Directiei Asistenta Sociala Navodari, pe strada Sanatatii numarul 3.
In acest program se incadreaza familiile si persoanele singure care beneficiaza de ajutor social sau alocatie pentru sustinerea familiei, cele care beneficiaza de indemnizatii de somaj pana in 450 de lei lunar, somerii care nu au niciun fel de indemnizatie, pensionarii ale caror venituri nu depasesc 450 de lei pe luna, dar si persoanele care beneficiaza de legi speciale, dar care nu au mai mult de 450 de lei lunar.
O alta categorie care poate beneficia de ajutoarele alimentare se refera la persoanele incadrate in gradul de handicap grav sau accentuat, adulti si copii, si care nu beneficiaza de ingrijire in serviciile sociale in regim rezidential, publice sau private.

Articole din editia din data de Iulie 2016

 • Veni-va si vremea turistului pensionar roman!

  Social
 • Ministerul Mediului a suplimentat numarul tichetelor pentru programul "Rabla"

  Social
 • Ministerul Mediului a suplimentat numarul tichetelor pentru programul "Rabla"

  Social
 • 300 de tone de deseuri, oprite la intrarea in tara. Ministrul Mediului: "In alte tari depozitarea la groapa e 80euro/tona. In Romania nu avem niciun cost"

  Social
 • Eficientizarea sistemului de alimentare cu apa in comuna Pestera

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Un moment de solidaritate

  Social
 • Locuitorii din Siliștea au primit semințe și răsaduri pentru înființarea grădinilor

  Social
 • Ziua Internaţională a Familiei marcată la Cumpăna

  Social
 • Sprijin pentru locuitorii din comuna Dobromir, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

  Social
 • Mesajul primarului Niculae Stan, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771