Primarul Valentin Vrabie a depus juramantul

Iunie 2016, Mirela Ionita

Administratie locala

Medgidia are un nou primar independent. Sambata, 25 iunie a fost investit in functie primarul Valentin Vrabie, care il inlocuieste pe liberalul Marian Iordache.


Sambata a avut loc sedinta de constituire a noului Consiliu Local. Dupa validarea mandatelor de consilieri locali, acestia au depus juramantul. Din componenta Consiliului Local fac parte: Branza Dumitru, Florea Elena, Mocanu Mihai, Zisu Constantin, Popa Dumitru - Partidul M10, Arslan Ozgun, Menan Samir - UDTTMR, Tutungiu Nicolae, Paun Nicolae - ALDE, Caprinciu Stelica, Epure Petre, Gheorghiu Georgiana, Ismail Feuzi - PNL, Babos Marius Ciprian, Ion-Narcis Ion, Socaciu Zuleiha, Trifan Alin Romeo, Vladescu Luminita - PSD, Butnaru Marian - Miscarea pentru Medgidia.
Reprezentantul Judecatoriei Medgidia a citit hotararea de validare a alegerii primarului dupa care Valentin Vrabie a depus juramantul si a fost investitit in functia de primar.
Dupa acest moment s-a trecut la alegerea viceprimarului municipiului Medgidia, insa cei 19 consilieri nu s-au inteles asupra propunerilor.
Reprezentantii ALDE au venit cu o propunere, iar Valentin Vrabie le-a expus consilierilor parerea sa despre cine ar trebui sa fie votat viceprimar reprezentantul UDTTMR, Arslan Ozgun. Tanarul consilier a fost propus de catre Vrabie si mai apoi de reprezentantul Partidului M10 pentru un motiv simplu: primarul ales sustine ca Medgidia urmeaza sa fie vizitata de o delegatie straina care va propune o investitie majora in oras. Faptul ca viceprimarul era un tatar le-ar fi dat inca un motiv de incredere investitorilor.

Votul a fost unul surprinzator: 12 abtineri, 6 voturi pentru candidatul ALDE si unul pentru cel al tatarilor. Alegerea viceprimarului a fost amanata pentru viitoarea sedinta, care va avea loc miercuri, 29 iunie.
"Partidele politice si-au aratat coltii si au aratat ca, de fapt, i-au mintit pe cetateni in campania electorala si acum, cand trebuiau sa aleaga o sansa pentru Medgidia, pe care eu am propus-o, acestia au ignorat total si au continuat sa-si imparta Medgidia ca pe leasa de ceapa din fundul gradinii. Eu nu o sa accept acest lucru niciodata, asa ca vom relua aceasta procedura si vom alege varianta cea mai buna pentru Medgidia. In Primaria Medgidia nu se va mai discuta politica. Daca au chef sa faca asta sa mearga pe strada pentru a discuta cu cetatenii, sa mearga la televiziuni si la ziare. Au locuri in care pot sa-si etaleze lucrurile la care se pricep: minciuna asta. Pe marea majoritate a partidelor politice nu le intereseaza dezvoltarea acestui municipiu, nu le intereseaza ca pierde acest municipiu, ci doar cat castiga ei. Iar eu nu ii voi mai lasa sa mai castige ei. De data aceasta vor castiga cetatenii", a declarat Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia.


Album foto

 • Articole din editia din data de Iunie 2016

 • Primarul Valentin Vrabie a depus juramantul

  Administratie locala
 • Fagadau vrea sa schimbe si matura din Primaria Constanta!

  Administratie locala
 • Marius Liviu Petre este noul primar al comunei Pestera

  Administratie locala
 • Au fost demarate lucrarile de reabilitare a minihotelului din Negru Voda

  Administratie locala
 • Lucrari de amenajare a curtilor institutiilor de invatamant din comuna Amzacea

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ion Adrian Roșu a fost învestit în funcția de primar al comunei Fântânele

  Administratie locala
 • Proiect pentru modernizarea drumurilor din comuna Ciobanu

  Administratie locala
 • Înființare platforme pentru depozitarea gunoiului de grajd în Nicolae Bălcescu

  Administratie locala
 • Grădinița din Văleni va fi finalizată anul viitor

  Administratie locala
 • Acțiune de ecologizare a plajei din Tuzla

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771