Social

Echipele U10 si U12 ale A.S. „Victoria” Cumpana au participat la Trofeul Dobrogei

Echipele Under 10 si Under 12 ale Asociatiei Sportive „Victoria” Cumpana au participat la Trofeul Dobrogei, care se desfasoara in perioada 25 – 26 iunie 2016. Meciurile s-au disputat pe Stadionul Cleopatra din Constanta.
Deplasarea echipelor Under 10 si Under 12 ale Asociatiei Sportive „Victoria” Cumpana se desfasoara in cadrul Proiectului de dezvoltare a rugby-ului in comuna Cumpana, „Sportul, un mod de viata la Cumpana”. Acest proiect se inscrie in cadrul programului anual de finantari nerambursabile din fondurile publice ale judetului Constanta pe anul 2016, in baza Legii nr. 350/2005.
Proiectul „Sportul, un mod de viata la Cumpana” se deruleaza in perioada aprilie decembrie 2016 in doua etape, avand in vedere participarea echipelor de rugby Under 10 si Under 12 atat la competitiile nationale, cat si la cele internationale. Astfel, o prima etapa s-a finalizat prin participarea la Turneul International din Franta, iar cea de-a doua se refera la participarea la Campionatul AMRB U12: 2016 2017 si la Circuitul national de mini-rugby. Acest proiect isi propune ca rugby-ul din Cumpana sa ajunga, in urmatorii ani, in sfera inaltei performante sportive si sa fie printre primii competitori ai rugby-ului la nivel national de juniori.
Mentionam ca la Trofeul Bucuresti, desfasurat in perioada 17 – 18 iunie 2016 pe stadionul Ghencea din Bucuresti, ehipele Under 10 si Under 12 au inregistrat urmatoarele rezultate: Echipa U 10 locul 3si Echipa U 12 locul 2.
De asemenea, A.S. Victoria Cumpana mini rugby s-a clasat pe prima pozitie in turul AMRB.
Antrenorul sectiei de rubgy din cadrul A.S. Victoria Cumpana, Florin Bacioiu, a fost declarat „Antrenorul anului 2015” de Federatia Romana de Rugby si de Consiliul Local Cumpana.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*