Administrație locală

Sala de Sport pentru locuitorii din Baneasa

Administratia locala a orasului Baneasa a dat, saptamana trecuta, ordinul de incepere a lucrarilor ce au ca scop construirea unei sali de sport in localitate.
Edilul Ion Marin ne-a informat ca pe data de 24 mai au inceput lucrarile de construire a salii de sport din Baneasa. Aceasta va fi ridicata in curtea Liceului Teoretic, dar va fi folosita de toti tinerii orasului. „Este un proiect de suflet si am fost foarte bucuros ca a primit aprobarea Consilului Local. Este nevoie de un astfel de spatiu in care copiii si tinerii din oras sa poata sa faca sport. Miscarea este importanta pentru dezvoltarea armonioasa a organismului”, a precizat edilul.
Investitia este posibila cu fonduri de la bugetul local.
In curand va fi finalizata o alta investitie pe care administratia locala a demarat-o in acesta primavara. Este vorba despre amenajarea unui parc in centrul localitatii, in spatele caminului cultural. Noul spatiu de recreere beneficiza de bancute, alei pietonale, gazon, plante ornamentale, dar si de un loc de joaca pentru cei mici. Termenul de executie a lucrarilor a fost de trei luni de zile, iar fondurile pentru realizarea acestei investitii au provenit tot de la bugetul local.
Edilul, Ion Marin ne-a mai informat ca in aceasta luna, administratia locala in parteneriat cu Administratia Bazinala de Apa Dobrogea – Litoral, a executat lucrari de decolmatare a paraului Chiciu pe o distanta de 12 kilometri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*