Lucrarile de reabilitare a dispensarului uman din Saraiu - aproape de finalizare

Mai 2016, Iulia Fţlfan

Administratie locala

In aceasta perioada in administratia locala Saraiu realizeaza mai multe investitii pentru dezvoltarea comunei atat cu fonduri proprii cat si cu fonduri europene.
Una dintre investitiile ce au fost demarate la inceputul acestei primaveri si care se realizeaza cu fonduri proprii presupune reabilitarea dispensarului uman din Saraiu atat la interior cat si la exterior.
"Au fost finalizate lucrarile de reabilitare a dispensarului, acestea au presupus buciardarea cladirii si tencuirea peretilor la exterior. In interior s-a inlocuit instalatia electrica, s-au montat tavane de rigips, in cele doua cabinete medicale s-a montat faianta si gresie si s-au amenajat doua sali de asteptare. De asemenea a fost inlocuita tamplaria cu una din PVC, s-au montat lampi casetate de iluminat si jaluzele. A fost construit si gardul ce imprejmuieste dispensarul" a precizat Dorinela Irimia, edilul comunei Saraiu.
Pe langa reabilitarea cladirii, admnistratia locala a executat si lucrari de sistematizarea a curtii dispensarului. In prezent se amenajeaza curtea prin montarea de mobilier urban si plantarea unor flori ornamentale.
In cladirea nou modernizata vor exista doua cabinete: unul pentru medicul de familie si altul pentru medicul stomatolog, dar si o farmacie.
Amenajare piata agro-alimentara in Dulgheru
O alta investitie ce se realizeaza cu fonduri europene, accesate prin GAL Dobrogea, presupune amenajarea unei piete agro-alimentare in localitatea Dulgheru. "Lucrarile pentru realizarea acestui proiect au fost demarate si presupun turnarea unei platforme de beton, motarea de pavele, amenajarea trotuarelor si unei fose septice, montarea tarabelor si nu in ultimul rand imprejmuirea spatiului destinat pietei agro-alimentare. De doua ori pe saptamana producatorii de fructe si legume din comuna isi pot comercializa aici produsele si nu vor fi nevoiti sa plateasca nici o taxa catre Primarie", a mai precizat edilul.
Proiectul are o valoare de 50.000 de euro +TVA.Articole din editia din data de Mai 2016

 • Cum vor fi colorate vapoarele Constantei

  Administratie locala
 • Ce au negociat taximetristii cu Primaria Constanta

  Administratie locala
 • 1 Mai - Ziua comunei Ciobanu

  Administratie locala
 • Lucrarile de reabilitare a dispensarului uman din Saraiu - aproape de finalizare

  Administratie locala
 • Fonduri europene pentru dezvoltarea si modernizarea orasului Harsova

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prim─âria Tuzla suspend─â programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n comuna Mircea Vod─â

  Administratie locala
 • ╚ścoala din localitatea Cr├«ngu reabilitat─â cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucr─ârile de reabilitare a gr─âdini╚Ťei din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au ├«nceput lucr─ârile de asfaltare ├«n Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771