Echipele U 10 si U12 ale A.S. "Victoria" Cumpana participa la Turneul International de la Castres, Franta

26 Aprilie 2016, Marian Carson

Sport

Echipele Under 10 si Under 12 ale Asociatiei Sportive "Victoria" Cumpana participa, in perioada 20 28 aprilie 2016, la Turneul International de la Castres, Franta.
Deplasarea se inscrie in cadrul Proiectului de dezvoltare a rugby-ului in comuna Cumpana, "Sportul, un mod de viata la Cumpana", se inscrie in cadrul programului anual de finantari nerambursabile din fondurile publice ale judetului Constanta pe anul 2016, in baza Legii nr. 350/2005.
Proiectul se va derula in perioada aprilie decembrie 2016 in doua etape, avand in vedere participarea echipelor de rugby Under 10 si Under 12 atat la competitiile nationale, cat si la cele internationale. Astfel, o prima etapa se va desfasura prin participarea la Turneul International din Franta, iar cea de-a doua se refera la participarea la Campionatul AMRB U12: 2016 2017 si la Circuitul national de mini-rugby.
Acest proiect isi propune ca rugby-ul din Cumpana sa fie, in urmatorii ani, in sfera inaltei performante sportive si sa fie printre primii competitori ai rugby-ului la nivel judetean de juniori.
Asociatia Sportiva "Victoria" Cumpana, al carei presedinte executiv este doamna Mariana Gaju, s-a constituit in anul 2002. Scopul asociatiei este organizarea de activitati sportive pentru toti locuitorii comunei Cumpana, pe baza regulamentelor editate de Federatiile de specialitate, de asociatiile judetene pe ramura de sport ale judetului Constanta, de catre Directia de Tineret si Sport a Judetului Constanta.
Echipa de rugby a A.S. "Victoria" Cumpana a fost infiintata in primavara anului 2013, si are, in momentul de fata, un numar de 68 de copii legitimati. Sectia de rugby a asociatiei are drept scop principal atragerea copiilor din mediul rural catre sport, educarea lor in spiritul de echipa si disciplina, obtinerea unor rezultate cat mai bune.
Sectia rugby a asociatiei "Victoria" Cumpana are o echipa puternica din care fac parte numai copii cu calitati in acest sport. Datorita muncii desavarsite si a daruirii echipei si a antrenorilor, Florin Bacioiu si Orazacai Belghin, a condus-o pe aceasta pe drumul international al mini-rugby-ului.

Articole din editia din data de 26 Aprilie 2016

 • Proiectul de asfaltare a drumurilor din Ostrov a fost finalizat

  Sport
 • Pasunea comunei Oltina a fost concesionata de crescatorii de animale

  Sport
 • Valentin Vrabie si-a depus candidatura la functia de primar a municipiului Medgidia

  Sport
 • Pregatiri pentru Sarbatorile Pascale la Pestera

  Sport
 • Prescolarii din Deleni vor beneficia de o gradinita noua

  Sport
 • Articole din aceeasi categorie

 • Incepe noul sezon de handbal

  Sport
 • Fotbal Cupa Romaniei la Cumpana

  Sport
 • S-au stabilit seriile Ligii 3. Luni, 12 august s-a tras la sorți programul

  Sport
 • Luceafărul Amzacea din nou în fotbalul județean

  Sport
 • Mihaela Albu, jucătoare legitimată la C.S Medgidia face parte din lotul echipei Naționale de Volei Feminin. Jucătoarea din Medgidia poartă tricoul cu numărul 6

  Sport
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771