Administrație locală

Strazile din Dumbraveni vor fi reabilitate

Unul din proiectele pe care edilul comunei Dumbraveni, Gheorghe Cenusa, si-a propus sa il realizeze in aceasta primavara presupune asfaltarea a 1,5 kilometri de drumuri in Dumbraveni si pietruirea a doi kilometri de strazi in satul Furnica.
Edilul a precizat ca proiectul de modernizare a drumurilor prin care se vor asfalta 1,5 kilometri de strazi din Dumbraveni a fost finalizat si de asemenea au fost obtinute avizele, de la RAJA, Electrica si de la Agentia pentru Protectia Mediului, necesare pentru demararea investitiei.
„Am obtinut toate avizele necesare pentru demararea acestei investitii atat de importante pentru locutorii comunei, urmeaza sa fie eliberata autorizatia de construire si sa dam startul lucrarilor de asfaltare”, a precizat Gheorghe Cenusa primarul comunei.
Strazile ce urmeaza sa fie asfaltate sunt: Padurii, Caminului, Cismelei, Linistei, Fantanilor. Acestea au fost reabilitate anul trecut prin pietruire.
O alta lucrare pe care autoritatile locale o vor realiza in perioada urmatoare presupune pietruirea a doi kilometri de strazi in satul Furnica. Strazile ce vor fi reabilitate sunt: Scolii, Bisericii, Padurii, Salcamilor si strada Mare.
Fondurile pentru realizarea acestor investitii provin de la bugetul local.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*