Mazare: Constantinescu nu are oncolog la Rahova si ii e frig, doarme imbracat. O sa merg sa-l vizitez

Noiembrie 2014, Adrian Nicărel

Actualitate

Primarul Constantei, Radu Mazare, spune ca marti va merge la Spitalul Penitenciarului Rahova, pentru a-l vizita pe Nicusor Constantinescu, spunand ca acesta nu are medic oncolog si ca ii este frig, fiind nevoit sa doarma imbracat.

"As vrea sa ma duc sa-i fac maine o vizita. Este in spitalul penitenciarului de la Rahova, am inteles ca este ingrijit bine, dar nu are parte de ingrijire de specialitate, nu exista oncolog acolo, este frig si are voie la o vizita pe saptamana. Maine o sa mearga fata lui sa-i duca haine pentru ca dorm imbracati. Eu am sa incerc ca dupa procesul de maine sa vad cumva sa merg impreuna cu Smaranda (n.r. - fata lui Nicusor Constantinescu) la el. Insa asta stiu ca a reclamat, a spus nu am ce sa le reprosez medicilor de aici, dar nu exista oncolog si vreau sa fiu tratat de oncolog, ca sunt bolnav de cancer, a declarat RaRadu Mazaremarti, la finalul sedintei Consiliului Local.
Nicusor Constantinescu a fost retinut de autoritatile din Turcia martea trecuta, dupa ce Ministerul Justitiei a transmis documentele necesare pentru aducerea lui in tara, pentru a fi arestat preventiv in dosarele in care este judecat. El a revenit joi in tara, iar in aceeasi zi Tribunalul Bucuresti a confirmat mandatul de arestare emis pe numele sau.
A doua zi, si magistratii Tribunalului Constanta au confirmat, mandatul de arestare pe numele presedintelui suspendat al CJ Constanta Nicusor Constantinescu, in dosarul in care acesta este judecat pentru ca nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta.
Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie in trei dosare penale. Intr-unul dintre acestea este acuzat ca nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta, in altul ca nu s-a supus controlului Curtii de Conturi, iar in cel de-al treilea, pentru ca a atribuit nelegal terenuri. Intr-un alt dosar, seful CJ Constanta este cercetat pentru luare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce in casa lui au fost gasite, la perchezitii, 15 cartuse de calibrul noua milimetri.
Sursa: www.mediafax.ro


Articole din editia din data de Noiembrie 2014

 • Teodor Melescanu a depus juramantul de investitura in functia de ministru de Externe. Basescu: Demisia lui Corlatean a intervenit prea tarziu. Il numesc pe Melescanu "datorita urgentei"

  Actualitate
 • Mazare: Constantinescu nu are oncolog la Rahova si ii e frig, doarme imbracat. O sa merg sa-l vizitez

  Actualitate
 • Zgonea: BEC sa clarifice printr-o noua hotarare daca se pot infiinta sectii suplimentare in diaspora

  Actualitate
 • Iohannis recunoaste pe Facebook ca a adus oameni cu autocarele la miting

  Actualitate
 • Chevron: Inca nu am finalizat studiul de evaluare a potentialului de gaze de sist din Romania

  Actualitate
 • Articole din aceeasi categorie

 • Subvențiile sunt pentru fermierii corecți! Oricâte subvenții am da, eficiența lor este mai mică din cauza fraudei!

  Actualitate
 • Șoc la Siliștea! 15 persoane au viză de flotant la adresa candidatului PNL la funcția de primar

  Actualitate
 • Cîțu: Vom crește alocațiile pentru copii de la 1 august cu 15 %

  Actualitate
 • Încep concedierile printre bugetari! Cine e trecut pe lista neagră? S-a ajuns deja la proteste în stradă

  Actualitate
 • Operatorii economici pot solicita Certificatele de Situație de Urgență! Se eliberează exclusiv ONLINE și GRATUIT!

  Actualitate
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771