Toamna bogata in lucrari la Harsova

Octombrie 2014, Iulia Flfan

Administratie locala

Tudor Nadrag, seful administratiei locale ne-a vorbit despre toate lucrarile ce sunt in plina desfasurare pe raza orasului, toate cu scopul de a crea conditii mai bune de trai pentru toti harsovenii.

"Cu societatea S.C. "Edil Urban" S.R.L, ce are ca unic actionar Consiliul Local Harsova, realizam o serie de lucrari astfel ca, in curtea Spitalului Orasenesc se realizeaza un parc in suprafata de 8.000 metri patrati, ce speram ca va fi gata la jumatatea lunii octombrie. Tot cu aceeasi societate urmeaza sa continuam lucrarile pentru utilitati, respectiv construirea a 46 de boxe pentru blocul social nr.2, beneficiind in acest sens si de sprijinul Consiliului Judetean Constanta", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, gospodarul-sef al orasului Harsova, Tudor Nadrag.
De asemenea, in cadrul Spitalului Orasenesc a fost finalizata o lucrare executata tot de societatea S.C. "Edil Urban" S.R.L, ce a constat in realizarea unui hol de legatura intre corpul nou si cel vechi fiind strict necesar pentru accesul pacientilor catre doua sectii si anume, Neurologie si Boli Interne.

Pregatiri pantru iarna 2014-2015

"In perioada imediat urmatoare, urmeaza sa constituim stocurile necesare de combustibil lichid pentru incalzirea tuturor unitatilor scolare si prescolare, care sa asigure buna functionare a centralelor termice pana la jumatatea lunii ianuarie 2015, atunci cand vom face o noua aprovizionare care sa asigure incalzirea spatiilor pana la terminarea sezonului rece. In orice caz, doresc sa asigur toti cetatenii orasului Harsova, ca niciodata copiii nu vor mai tremura de frig in scoli si gradinite si ca nu vor mai face ore de jumatate de ora asa cum s-a intamplat in trecut", a spus Tudor Nadrag.
Ramane o problema de rezolvat, una foarte importanta si grava totodata, ce vizeaza asigurarea combustibilului in vederea incalzirii Spitalului, unde edilul spera sa primeasca si sprijinul Consiliului Judetean Constanta (CJC).

Lucrari de infrastructura

"Ne straduim ca in timpul scurt care a mai ramas sa mai efectuam lucrari de interventii pentru repararea strazilor din orasul nostru, investitie prioritara pentru noi avand in vedere demararea proiectului pe fonduri europene unde ne intarzie contestatiile. De asemenea, contam pe sprijinul Consiliului Judetean Constanta (CJC) si al Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri (RAJDP), in vederea asfaltarii unui numar de patru strazi cat si in vederea aprovizionarii unei cantitati de beton asfaltic, unde tot cu societatea Consiliului Local sa putem efectua reparatii pe o serie de strazi. Totodata, contam si pe aprobarea rapida a unui proiect de la Ministerul Dezvoltarii in vederea asfaltarii strazii Rozelor in lungime de 1,6 kilometri", a incheiat edilul sef.
Urmeaza ca dupa data de 1 ianuarie 2015, Primaria Harsova sa solicite aprobarea unor fonduri substantiale in acest sens de la Ministerul Dezvoltarii.


Articole din editia din data de Octombrie 2014

 • Guvernul lanseaza in noiembrie "PRIMA MASINA", program prin care sa fie vandute 20.000 masini pe an. Care sunt criteriile de participare

  Administratie locala
 • Consiliului Local Constanta a decis transferarea Cazinoului in administrarea CNI pentru a fi reabilitat

  Administratie locala
 • Ajutor pentru primariile cu datorii

  Administratie locala
 • Varianta de ocolire a orasului Eforie, prin Techirghiol

  Administratie locala
 • Ponta, despre sechestrul la Lukoil: Procurorul este suveran. Nimeni nu fugea insa cu conductele

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Campania „Comune Curate” ajunge în comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771