Centru Local de Informare Turistica in localitatea Pecineaga

Mai 2014, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Conform declaratiilor sefului administratiei locale Lili Paslaru, o importanta lucrare va fi inceputa in vara acestui an in comuna, investitie realizata cu fonduri europene.

"La aceasta ora, referitor la proiectul ce vizeaza constructia unui Centru Local de Informare Turistica pot sa va spun faptul ca, proiectul tehnic a fost realizat urmand a fi demarata procedura de licitatie in vederea desemnarii firmei constructoare. Centrul Local de Informare Turistica urmeaza sa fie construit pe o suprafata de 300 metri patrati dintr-un total de 1.000 metri patrati, undeva in apropierea sediului Primariei mai concret in spatele Geamiei din localitate", a spus pentru ziarul nostru gospodarul-sef, Lili Paslaru.
Scopul constructiei acestui Centru este acela de a putea fi organizate diferite intalniri de afaceri, turistice, economice cat si multe alte activitati la fel de importante. Aceasta va beneficia de toate dotarile ce se impun precum camere in care vor fi primiti turistii, spatii de prezentare a atractiilor turistice, o sala pentru prezentarea traditiilor si a obiceiurilor locale, etc.
Proiectul "Construirea Centrului Local de Informare Turistica in comuna Pecineaga si Proximitati, Dezvoltare si Marketing Turistic" a fost depus pe Masura 3.1.3 privind "Incurajarea activitatilor turistice, Axa III Imbunatatirea calitatii vietii in zonele rurale si diversificarea economiei rurale", si are o valoare de 500.000 lei.
Pe de alta parte, Lili Paslaru ne-a mai spus si faptul ca, cu sprijinul important al Consiliului Judetean Constanta (CJC), lucrarile la cele doua terenuri de sport, unul din cadrul Scolii nr. 1 din localitate cu clasele I-IV si celalalt de la unitatea de invatamant nr. 2 cu clasele I-VIII sunt ca si finalizate. Cele doua terenuri, ambele in suprafata de 800 metri patrati sunt destinate atat elevilor in realizarea orelor de sport cat si tuturor celor ce vor dori sa joace fotbal, handbal, baschet sau sa faca orice alta activitate sportiva.

Articole din editia din data de Mai 2014

 • Arbitrul batut la Ovidiu a fost operat. El va sta in spital pana saptamana viitoare

  Administratie locala
 • Guvernul sesizeaza CC pentru implicarea lui Basescu in campania electorala

  Administratie locala
 • Petrecere campeneasca la Navodari

  Administratie locala
 • Centru Local de Informare Turistica in localitatea Pecineaga

  Administratie locala
 • In asteptarea dezvoltarii parcului eolian din Dumbraveni

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Antoneta Prodan, viceprimarul suspendat din Castelu a c├ó╚Ötigat procesul intentat de Prefectul Jude╚Ťului Constan╚Ťa

  Administratie locala
 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771